ΑρχικήinetH πρώτη σχολή εκπαίδευσης για gamers στην Ελλάδα

H πρώτη σχολή εκπαίδευσης για gamers στην Ελλάδα

σχολή εκπαίδευσης

Σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο στο Αιγάλεω, στεγάζεται το Greek Gaming Academy (GGA), η πρώτη σχολή εκπαίδευσης για gamers στην Ελλάδα.

Το «παιδί» της σχολής πληροφορικής Clever-net πρωτοπορεί στη χώρα μας δίνοντας την ευκαιρία σε νέους παίκτες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους σε δημοφιλή παιχνίδια όπως τα Dota 2, League of Legends και Call of Duty: Ghosts μες τη στήριξη πολλών επαγγελματιών ελλήνων gamer οι οποίοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί στο χώρο και υιοθετούν το ρόλο του προπονητή.

Η GGA δεν είναι κάποιο internet cafe αλλά ένας χώρος εκπαίδευσης που βοηθά κάθε gamer να πραγματοποιήσει τους δικούς του στόχους είτε αυτό σημαίνει να ασχοληθεί με το gaming επαγγελματικά είτε απλά να βελτιώσει τις δεξιότητες του και να έρθει σε επαφή με το υπόλοιπο community. Ο διευθυντής σπουδών Δημήτρης Μοναχός δεν αποκλείει την δημιουργία μιας ομάδας στο μέλλον η οποία θα παίζει επαγγελματικά και θα αποτελείται από μαθητές της ακαδημίας.

Μετά από τη δημιουργία παρόμοιων σχολών σε Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Αμερική, η Ελλάδα κάνει και εκείνη το βήμα για να έρθει πιο κοντά στο competitive gaming με τη δημιουργία της GGA και την σταδιακή αποδοχή των e-Sports ως επάγγελμα.

Πηγή: kathimerini.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS