ΑρχικήsecurityΝέα προγράμματα ασφαλείας από τη Rapid7

Νέα προγράμματα ασφαλείας από τη Rapid7

Rapid7

Η Rapid7 επέκτεινε τη δραστηριότητά της στο τομέα αντιμετώπισης περιστατικών παραβίασης ασφάλειας στο κυβερνοχώρο, με υπηρεσίες που συμπληρώνουν το πακέτο των software της εταιρείας, όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων, αλλά και των στατιστικών αναλύσεων των παραβιάσεων.

Τα δύο νέα προϊόντα που προστέθηκαν στα προγράμματα της Rapid7, το Incident Response και το Incident Response Program Development, στοχεύουν στο να παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για να διερευνηθεί κάποια παραβίαση και να παρθούν άμεσα μέτρα ασφαλείας.

Μέσα από το Program Development, παρέχεται στους πελάτες ο σχεδιασμός ασφαλείας που έχει προσαρμοστεί στη δική τους οργάνωσή. Ως αποτέλεσμα της αξιολόγησης, δημιουργείται μια μεθοδολογία ανταπόκρισης, η οποία είναι η βάση για τη γραμμή αντιμετώπισης που θα ακολουθήσει ο πελάτης σε περίπτωση επίθεσης.

Η μεθοδολογία αυτή περιλαμβάνει οδηγίες προετοιμασίας, τρόπους ανίχνευσης ύποπτης δραστηριότητας στα συστήματα και στο δίκτυο, άμεση διαχείριση περιστατικών, τρόπους αντίδρασης του τεχνικού τμήματος, αλλά και σενάρια επίθεσης, που σχεδιάστηκαν για να εξετάσουν την αντίδραση της ομάδας σε περιστατικά παραβιάσεων.

Η τεχνολογία που διαθέτει η Rapid 7, συλλέγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και τα αναλύει,  δημιουργώντας μια βάση, ανάλογα με το περιστατικό και την μέθοδο που έχει χρησιμοποιηθεί.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 3.500 οργανισμούς σε 78 χώρες, το 30% των οποίων βρίσκονται στις 1.000 κορυφαίες επιχειρήσεις του Fortune.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS