ΑρχικήinetStonepromoter: Eλληνική μηχανή αναζήτησης φυσικών πετρωμάτων

Stonepromoter: Eλληνική μηχανή αναζήτησης φυσικών πετρωμάτων

Stonepromoter - Stonepromoter.com

Το Stonepromoter.com είναι μια μηχανή αναζήτησης φυσικών πετρωμάτων (Μάρμαρο, Γρανίτη, Όνυχα,  Σχιστόλιθο  κτλ).  Ο  χρήστης  μπορεί  να  αναζητήσει  οποιοδήποτε  είδος  πετρώματος επιθυμεί και να έρθει σε άμεση επαφή με τον εκάστοτε προμηθευτή εύκολα, απλά, γρήγορα και εντελώς δωρεάν.

Με την χρήση των φίλτρων αναζήτησης, μπορεί να αναζητήσει πετρώματα με βάση,  τον  τύπο (π.χ. γρανίτης,  μάρμαρο),  το  σχήμα  (Πλάκα,  Όγκο  πλακίδιο), τη χώρα προέλευσης και τέλος το χρώμα που επιθυμεί.

Από  την  άλλη  πλευρά, οι  εταιρίες  δημιουργούν  μια  εταιρική  σελίδα προφίλ  (The  Brochure) η οποία περιέχει τις διαθέσιμες προς πώληση πέτρες και όλα τα στοιχεία της εταιρίας που μπορεί να  ενδιαφέρουν έναν πιθανό πελάτη. (Στοιχεία επικοινωνίας,  χάρτης με την φυσική τοποθεσία της εταιρίας καθώς και μια φόρμα επικοινωνίας για άμεση επαφή με τον προμηθευτή.

Επιπρόσθετα,  δημιουργήθηκε  και  μια  υπηρεσία  αίτησης  πετρωμάτων  που  αποκαλείται StoneAlert. Ο χρήστης γράφει ένα μήνυμα με τις απαιτήσεις του και εν συνεχεία ενημερώνονται όλοι  οι  προμηθευτές,  οι  οποίοι  έπειτα  απαντούν  με  προσφορές  στο  μήνυμα  του  πελάτη.

Στόχος της υπηρεσίας αυτής είναι να καθιερωθεί ως ο παγκόσμιος δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ των εταιριών εμπορίας φυσικών πετρωμάτων και των εν δυνάμει πελατών τους.

Πηγή: kathimerini.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS