ΑρχικήinetΔωρεάν για 6 μήνες η "The Washington Post" στους κατόχους Kindle Fire

Δωρεάν για 6 μήνες η “The Washington Post” στους κατόχους Kindle Fire

washington post

Σε μια προσπάθειά της να τονώσει κάπως τις πωλήσεις του Kindle Fire (που έχουν πάψει να ανεβαίνουν πλέον) αλλά και να εκμεταλλευθεί την αγορά της “The Washington Post” που πραγματοποίησε το 2013 έναντι 250 εκατομμυρίων δολλαρίων, η Amazon ανακοίνωσε πως θα δίνει δωρεάν πρόσβαση στην ψηφιακή έκδοσή της για 6 μήνες στους κατόχους των συσκευών αυτών.

Έτσι, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν δωρεάν πάνω από 200 άρθρα κάθε μέρα, ενώ μετά το πέρας του εξαμήνου, θα μπορούν να έχουν την ίδια, απεριόριστη πρόσβαση έναντι μόλις 1 δολλαρίου το μήνα. Μετά το πέρας και του δεύτερου εξαμήνου, η πρόσβαση θα κοστίζει περί τα 3 ή 4 δολλάρια το μήνα, ενώ το The Washington Post app είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα από το Amazon Store.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα tablets της Amazon που έχουν διατεθεί υπολογίζονται στα 22,7 εκατομμύρια, αλλά το μερίδιο της εταιρείας είναι σε πτωτική πορεία καθώς ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, με πολλούς κατασκευαστές να μπαίνουν στο “παιχνίδι” και τις τιμές να πέφτουν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS