ΑρχικήsecurityBitdefender Adware - Αξιολόγηση

Bitdefender Adware – Αξιολόγηση

Η σταθερή έκδοση του Bitdefender Adware Removal Tool (Εργαλείου αφαίρεσης Adware) μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να κατεβάσουν την δοκιμαστική έκδοση και να τεστάρουν τις δυνατότητες του. Το εργαλείο στοχεύει  PUPs, (πιθανώς ανεπιθύμητα προγράμματα), hijackers (όπως εφαρμογές που αλλάζουν την αρχική σελίδα του browser), browser toolbar and add-ons.

bitdefender-adware-removal-tool

Αυτό το είδος των απειλών είναι  συνήθως ενσωματωμένες σε installers “ad-supported” και εγκαθίστανται στον υπολογιστή  με ή χωρίς την άδεια του χρήστη. Μερικοί από τους δημιουργούς τους ενσωματώνουν το κακόβουλο λογισμικό σε installers δημοφιλών προγραμμάτων  (συνήθως πειρατικών) για να ξεγελάσουν τους χρήστες με σκοπό τη δημιουργία εσόδων. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη Bitdefender γνωρίζουν τις καλές κριτικές και την αξιοπιστία των προϊόντων της, γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι το πρόγραμμα Adware Removal είναι εξίσου αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο εύκολο στον χειρισμό, διότι δεν περιέχει περισσότερες δυνατότητες από όσες είναι απαραίτητες: σάρωση για adware, επιλογή των εφαρμογών που θα κρατήσετε και αφαίρεση των ανεπιθύμητων αρχείων.

Δεν απαιτείται εγκατάσταση

Το Bitdefender Adware Removal Tool δεν απαιτεί εγκατάσταση. Αποτελείται από ένα εκτελέσιμo αρχείο που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσει το Bitdefender από οποιαδήποτε θέση στο σκληρό δίσκου. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προγράμματα προστασίας από ιούς, δεν δημιουργεί επιπλέον αρχεία στο δίσκο και δεν τροποποιεί τις ρυθμίσεις του μητρώου των Windows – έτσι δεν αφήνει κανένα ίχνος πίσω του όταν το αφαιρέσετε. Το κύριο πλεονέκτημα των φορητών εργαλείων είναι ότι μπορούν να διατηρηθούν σε μια μονάδα usb, έτσι Bitdefender Adware Removal Tool μπορεί να τρέξει γρήγορα σε κάθε μηχάνημα και να μας απαλλάξει από αρχεία  adware.

Πώς λειτουργεί

Η λειτουργία πραγματοποιείται από ένα μόνο παράθυρο με μια εύκολο στη χρήση σχεδιασμό. Το Bitdefender κάνει τη δουλειά του με την ελάχιστη συνδρομή του χρήστη. Σαρώνει όλα τα κρίσιμα μέρη του λειτουργικού συστήματος για adware (όπως στον κατάλογο των Windows και “Program Files”), αποκαλύπτοντας το συνολικό αριθμό των σαρωμένων αντικειμένων, πόσα κακόβουλα αρχεία βρέθηκαν και πόσα αφαιρέθηκαν, μαζί με την πλήρη διαδρομή για το τρέχον σαρωμένο αρχείο .

Πλεονεκτήματα
Το Bitdefender Adware Removal Tool λειτουργεί σε όλες τις δημοφιλείς εκδόσεις των Windows, από XP μέχρι 8 / 8.1. Περιλαμβάνει βοήθεια, documentation  και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Οι σαρώσεις εκτελούνται αυτόματα στα σημαντικά μέρη του υπολογιστή όπου τα adware είναι συνήθως κρυμμένα. Οι χρήστες μπορούν να εξετάσουν τη λίστα αποτελεσμάτων με όλα τα προσδιοριζόμενα adware αρχεία και να επιλέξουν αυτές που θέλουν να αφαιρέσουν, διατηρώντας παράλληλα τα υπόλοιπα. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, φορητό και δωρεάν.

Μειονεκτήματα

Δεδομένου ότι αυτό είναι μια πολύ απλοϊκή εφαρμογή, το Bitdefender δεν έχει επιλογή για προσαρμοσμένη σάρωση, όπως επιλογή των στόχων που θα εξεταστούν σε περιπτώσεις όπου οι χρήστες υποψιάζονται συγκεκριμένες μονάδες ή καταλόγους που περιλαμβάνουν adware.

Η Αλήθεια

ΤΟ Bitdefender Adware Removal Tool είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από adware Παρ ‘όλα δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση ένα anti-malware software.

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS