ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Checky σας λέει πόσο συχνά τσεκάρετε το τηλέφωνό σας

Η εφαρμογή Checky σας λέει πόσο συχνά τσεκάρετε το τηλέφωνό σας

CheckyiOS / Android: Είναι γνωστό ότι όλοι μας τσεκάρουμε το τηλέφωνό μας αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή Checky τρέχει στο παρασκήνιο και μας δείχνει πόσο συχνά ελέγχουμε το τηλέφωνό μας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, ωστόσο στην πραγματικότητα ξοδεύουμε 23 ημέρες το χρόνο κατά μέσο όρο, ασχολούμενοι με τα τηλέφωνά μας. Το Checky δείχνει πόσο συχνά τσεκάρετε το τηλέφωνό σας, αλλά και πότε έχετε την τάση να το κάνετε πιο πολύ. Αυτό έχει ενδιαφέρουσες συνέπειες: για παράδειγμα, εάν τσεκάρετε το τηλέφωνό σας κυρίως κατά τις μετακινήσεις σας τότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά εάν αυτό γίνεται στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια του οικογενειακού χρόνου, τότε μπορείτε να μάθετε γιατί είναι τόσο δύσκολο να επικεντρωθείτε στην εργασία σας ή γιατί αισθάνεστε ότι έχετε απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σας τον τελευταίο καιρό.

Το Checky είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή, αν και οι ενσωματωμένες διαφημίσεις μπορεί μπορεί να είναι ελαφρώς ενοχλητικές. Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή στους ακόλουθους συνδέσμους:

Checky | μέσω PureWow

Checky | Google Play Store

Checky | iTunes App Store

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS