ΑρχικήineteTree: Δέντρο με wifi, φως, νερό... τηλέφωνο!

eTree: Δέντρο με wifi, φως, νερό… τηλέφωνο!

Με τη βοήθεια φωτοβολταϊκών, το eTree μπορεί να φορτίζει, να φωτίζει, να συνδέει με ίντερνετ και να ξεδιψά ανθρώπους και τετράποδα!

Τα δέντρα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και φαίνεται πως πρόκειται να παίξουν ακόμα μεγαλύτερο με τη συνδρομή της Ισραηλινής εταιρίας sologic η οποία δημιούργησε το δέντρο του 21οι αιώνα. Μόνο που αντί να φωτοσυνθέτει και να παράγει οξυγόνο, παράγει ρεύμα από τον ήλιο και έτσι μειώνει τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα.

dentro

Το eTree είναι ένα εντυπωσιακό δέντρο όπως και να το κοιτάξεις. Εχει κορμό αλλά αντί για φύλλα έχει φωτοβολταϊκά. Το αποτέλεσμα είναι ότι προσφέρει τελικά σκιά αλλά και πολλά περισσότερα.

Όπως ίντερνετ μέσω δικτύου WiFi, φόρτιση φορητών συσκευών μέσω θυρών USB, νερό για τους ανθρώπους αλλά και για τους τετράποδους φίλους τους και φως το βράδυ.

Όλα τα παραπάνω γίνονται σε ένα κλειστό κύκλωμα καθώς το δέντρο ενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες του χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ηλεκτρισμού!

Ίσως είναι πολύ προχωρημένο για δέντρο, αλλά μας αρέσει! Το γεγονός δε, ότι δεν χρειάζεται σύνδεση με… τίποτα, τα κάνει όλα ακόμα ομορφότερα. Α! Μην ξεχάσουμε, δεν απειλείται και από πυρκαγιές.

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS