ΑρχικήinetΔείτε τις top 5 σκηνές του επερχόμενου παιχνιδιού Far Cry 4

Δείτε τις top 5 σκηνές του επερχόμενου παιχνιδιού Far Cry 4

Ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από τον προγραμματιστή της Ubisoft παρουσιάζει μερικές από τις έντονες στιγμές που θα βιώσουν οι παίκτες στο επερχόμενο Far Cry 4.

Far Cry 4

Το Far Cry 4 τοποθετεί τους παίκτες στη μέση ενός εμφυλίου πολέμου σε μια άγρια ​​ορεινή περιοχή. Οι παίκτες διαχειρίζονται τον Ajay Ghale, έναν ντόπιο κάτοικο της πλασματικού χώρας Kyrat, που επιστρέφει στη γενέτειρά του που είναι στα Ιμαλάΐα, προκειμένου να σκορπίσει τις στάχτες της μητέρας του. Την χώρα δυναστεύει ο Pagan Min, ένας καταπιεστικός δικτάτορας, και με αυτό το πρωταρχικό σενάριο ξεκινάτε μια συναρπαστική περιπέτεια κάνοντας ένα  οδοιπορικό σε όλά τα Ιμαλάια, ανακαλύπτοντας ένα κόσμο που ο προγραμματιστής της Ubisoft Montreal έφτιαξε για την διασκέδαση σας.

Η Ubisoft μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει διάφορες ακολουθίες του παιχνιδιού, με τον Διευθυντή του Παιχνιδιού Κον Pat Methe να συζητά τις πέντε αγαπημένες στιγμές του από το Far Cry 4.

Το Far Cry 4, first-person shooter βγαίνει στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Νοεμβρίου στη Βόρεια Αμερική και στις 20 Νοεμβρίου στην Ευρώπη. Θα είναι διαθέσιμο για PC, για το PlayStation 3, το PlayStation 4, το Xbox 360 και το Xbox One.

Δείτε το βίντεο παρακάτω. Έχετε υπόψη ότι λόγω βίαιων σκηνών, ακατάλληλων για άτομα κάτων των 17 ετών,  το Youtube ζητά να συνδεθείτε για να επιβεβαιώσετε την ηλικία σας. Διαφορετικά δεν σας αφήνει να το παρακολουθήσετε :

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS