ΑρχικήinetHendo Hoverboard - H τεχνολογία του “Back to the Future” έρχεται...

Hendo Hoverboard – H τεχνολογία του “Back to the Future” έρχεται το 2015

Από την κυκλοφορία του Back to the Future, το hoverboard είναι ένα από τα πιο επιθυμητά τεχνολογικά gadgets τα οποία δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να φτιάξουμε, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Η Arx Pax είναι μια εταιρία που ζητάει χορηγίες από το KickStarter και το Hendo Hoverboard φαίνεται πως στοχεύει σε περισσότερες χρήσεις από το να βολτάρουμε, όπως το να κρατάει εκθέματα ανεκτίμητης αξίας προστατευμένα από σεισμούς και μεταφορές αντικειμένων σε αποθήκες.

Hendo-Hoverboard-1

Για να έχουμε αιώρηση, θα πρέπει το δάπεδο να είναι μεταλλικό, καθώς το hoverboard δημιουργεί μαγνητικό πεδίο που του επιτρέπει να σηκωθεί από το έδαφος. Μέχρι στιγμής το developers kit σηκώνει μέχρι 18 κιλά, ενώ το Hendo Board φτάνει μέχρι τα 136 κιλά, ενώ θα φτάσει σύντομα τα 226 κιλά.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε την κατεύθυνση του, καθώς ακολουθεί την κατεύθυνση της ορμής που έχει το σώμα μας όταν ανεβαίνουμε πάνω του.

Hendo-Hoverboard

Είναι μέχρι στιγμής αδύνατο να το δούμε να κυκλοφορεί έξω, αλλά σίγουρα θα μπορεί να ενσωματωθεί σε χώρους διασκέδασης για να δώσει στον χρήστη την αίσθηση της αιώρησης.

Το ζεύγος που δημιούργησε το project, ευελπιστεί να κυκλοφορήσει το πρώτο developers kit μέσα στο 2015! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν δούμε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνολογία.

Πηγή: techmaniacs.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS