ΑρχικήinetLuxy: Tο app γνωριμιών που είναι φτιαγμένο μόνο για πλούσιους!

Luxy: Tο app γνωριμιών που είναι φτιαγμένο μόνο για πλούσιους!

luxy

Μετά το facebook των πλουσίων, έρχεται και η εφαρμογή μέσω κινητών με το όνομα Luxy. Πρόκειται για ένα app γνωριμιών από το οποίο αποκλείονται οι φτωχοί που ενδεχόμενα θα ενδιαφέρονταν.

Το Business Insider σημειώνει πως μέσω αυτής της εφαρμογής οι εκατομμυριούχοι, τα σούπερ μόντελ, οι σελέμπριτις, οι CEOs των μεγάλων εταιρειών και γενικώς οι άνθρωποι που ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου πλούτου, θα μπορούν να συνδιαλέγονται ψάχνοντας για ταίρι.

luxy-1

Ο διευθύνων σύμβουλος της Luxy (ανώνυμος, καθώς έχει ήδη προκαλέσει σάλο το συγκεκριμένο app) σημειώνει: «Το ηλεκτρονικό dating αυξάνεται ραγδαία. Ήταν, λοιπόν, καιρός να βγουν εκτός της… γειτονιάς αυτοί που έχουν χαμηλό εισόδημα».

luxy-2

Από την μεριά του ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Ντάρεν Σούστερ είπε στο CNN: «Ένας 20χρονος που οδηγεί ένα κοινό αυτοκίνητο και θέλει να κλείσει ραντεβού στα McDonald’s δεν θα αντέξει και πολύ στο Luxy. Κοιτάξτε, οι χρήστες του συγκεκριμένου app οδηγούν τα καλύτερα αμάξια, διαμένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, φορούν τα πιο σικ ρούχα. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ρούχων και αξεσουάρ, μέσω της εφαρμογής, αλλά μόνο από συγκεκριμένους οίκους, όπως: Prada, Gucci και Cartier.

Πηγή: iefimerida.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS