ΑρχικήinetΗ PayPal εγκαινιάζει στην Ελλάδα την Τραπεζική Υπηρεσία TOP UP

Η PayPal εγκαινιάζει στην Ελλάδα την Τραπεζική Υπηρεσία TOP UP

unnamed

Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ONLINE ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ PAYPAL

H PayPal, η εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στις παγκόσμιες διαδικτυακές πληρωμές, λανσάρει τώρα την υπηρεσία topup στην Ελλάδα. Η τραπεζική αυτή υπηρεσία ανανέωσης επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους σε ένα λογαριασμό PayPal, προκειμένου να προβούν σε πληρωμές online, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Με την νέα αυτή υπηρεσία, όσοι διαθέτουν λογαριασμό στην PayPal έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα πιο απλό και ασφαλή τρόπο πληρωμής online, χωρίς να απαιτείται η κατοχή πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε., ενώ η PayPal σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών.

Καθώς η PayPal δεν κοινοποιεί προσωπικά οικονομικά στοιχεία όταν εξουσιοδοτεί τις διαδικτυακές συναλλαγές, η πληρωμή μέσω PayPal εξακολουθεί να είναι μια πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής, αφού τα στοιχεία της κάρτας ή της τράπεζας δεν παραμένουν στη διάθεση της ιστοσελίδας της εκάστοτε επιχείρησης. Με την χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας top up και της πληρωμής μέσω PayPal, καθίσταται ευκολότερη η διαχείριση προσωπικών εξόδων, αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με χρεώσεις-έκπληξη.

unnamed“Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τις υπηρεσίες top up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο», δήλωσε η Ganna Yevtushenko, Head of Business Development της PayPal στην Κεντρο-Ανατολική Ευρώπη.

 

Untitled

 

Χρήσιμα links:

·         Για να μεταφέρετε χρήματα στον δικό σας λογαριασμό PayPal μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.paypal-topup.gr

·         Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PayPal, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.paypal.com

 

###

Σχετικά με την PayPal

Στην PayPal, βάζουμε τον άνθρωπο στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και εμείς εξακολουθούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των ηλεκτρονικών πληρωμών, εξασφαλίζοντας στον κόσμο απευθείας έλεγχο των χρημάτων τους. Μέσα από τις πρωτοπόρες ενέργειές μας, βελτιώνουμε τη ζωή για περισσότερους από 152 εκατ. ενεργούς λογαριασμούς βοηθώντας ανθρώπους και επιχειρήσεις να λάβουν και να κάνουν πληρωμές σε περισσότερα από 100 νομίσματα και σε 203 αγορές. Ως εταιρεία της eBay (Nasdaq: EBAY), η PayPal αποτελεί τον πλέον ταχύ και ασφαλή τρόπο να πληρώσεις και να πληρωθείς. Παρέχοντας στους πελάτες απλούστερους τρόπους να στέλνουν χρήματα χωρίς να μοιράζονται οικονομικά στοιχεία, και με την ευελιξία της πληρωμής μέσω τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών, η PayPal διεκπεραιώνει περίπου 9,3 εκατ. πληρωμές σε καθημερινή βάση.


Επισκεφθείτε το www.paypalmedia.com για περισσότερες πληροφορίες και ακολουθήστε μας στο Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn και στο blog PayPalForward.

 

Επικοινωνία:

Anna Kicińska, PayPal

akicinska@paypal.com

 

Piotr Oleksy, Clue PR

piotr.oleksy@cluepr.pl

+48 502 548 194

 

 

 

 

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS