ΑρχικήinetHorizon: Τώρα και στο Android η ελληνική εφαρμογή που κρατά τα videos...

Horizon: Τώρα και στο Android η ελληνική εφαρμογή που κρατά τα videos οριζόντια

horizon

Το Horizon είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για iOS και Android συσκευές, που φροντίζει ο χρήστης να τραβά οριζόντια βίντεο ανεξάρτητα από το πως κρατά την συσκευή του.

Η χρησιμότητα της εφαρμογής είναι δεδομένη, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να κάνει λήψη βίντεο πάντα σε οριζόντια θέση, ακόμα και αν κρατάει το smartphone του κάθετα.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται τα βίντεο με τα τεράστια μαύρα πλαίσια αριστερά και δεξιά, τα οποία μένουν αναξιοποίητα και τα οποία φαίνονται “άσχημα” στις τηλεοράσεις και τις οθόνες υπολογιστών.

Η εφαρμογή παρουσιάστηκε αρχές του 2014 μόνο για iPhone και εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη και για Android.

Το Horizon είναι μία ελληνική εφαρμογή, με δημιουργούς της δύο 28χρονους developers από τη Θεσσαλονίκη, τους Πέτρο Δουβαντζή και Στέλιο Πετράκη.

Το Horizon το πετυχαίνει αυτό χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο κάθε smartphone, για να εξασφαλιστεί ότι το βίντεο παραμένει σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Η ποιότητα του βίντεο μπορεί να ρυθμιστεί σε έξοδο VGA, 720p ή Full HD και για τους χρήστες του iPhone υπάρχει η επιλογή να στέλνει ο χρήστης τα βίντεο στην Apple TV μέσω του AirPlay.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store για iPhone και στο Google Play για συσκευές με επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο και με λειτουργικό Android 4.3 και νεώτερο.

Η δωρεάν έκδοση εμφανίζει το λογότυπο της εφαρμογής στο video ενώ έχει και περιορισμό στη διάρκειά του στα 15 δευτερόλεπτα εγγραφής. Οι περιορισμοί αυτοί μπορούν να… εξαφανιστούν με κόστος 1 δολάριο.

Πηγή: e-pcmag.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS