ΑρχικήinetΟ Steve Ballmer αποχωρεί από την Microsoft

Ο Steve Ballmer αποχωρεί από την Microsoft

Steve-Ballmer

Ήταν o τριακοστός υπάλληλος της Microsoft, ο πρώτος business manager και διευθύνων σύμβουλος για περισσότερο από μια δεκαετία… Τώρα, μετά από 34 χρόνια στην εταιρεία, ο Steve Ballmer αφήνει πίσω του τη Microsoft.

 

Σε μια επιστολή προς τον Satya Nadella, το νέο CEO της εταιρείας, ο Ballmer εξηγεί γιατί αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft. «Έχω γίνει πολυάσχολος» αναφέρει. «Βλέπω πως η ενασχόληση με τους Clippers, η συνεισφορά στα κοινά, η διδασκαλία και οι σπουδές απαιτούν πολύ χρόνο».

Όπως είναι γνωστό, ο Steve Ballmer έχει ξεκινήσει να ασχολείται επιχειρηματικά με το μπάσκετ, καθώς απέκτησε πρόσφατα την ομάδα Los Angeles Clippers έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά την αποχώρησή του, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος εξακολουθεί να επενδύει στην επιτυχία της εταιρείας. Ο Ballmer αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής του ενθαρρύνοντας τον Satya Nadella και παρέχοντας του συμβουλές. «Η Microsoft θα πρέπει να είναι τολμηρή και να θέσει μεγάλα στοιχήματα για να επιτύχει στο νέο αυτό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και δεν είναι πια μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ο Steve Ballmer νοιάζεται ακόμα για την απόδοση των μετοχών της Microsoft, καθώς εκτός από τα «κεφάλαια δεικτών» (index funds), ο ίδιος εξακολουθεί να κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών της εταιρείας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS