ΑρχικήinetΤο Facebook είναι έτοιμο να κάνει τον καθένα να χρησιμοποιεί το αυτόνομο...

Το Facebook είναι έτοιμο να κάνει τον καθένα να χρησιμοποιεί το αυτόνομο app Messenger

fbmessenger_630pxhedimgwmedΗ φήμη κυκλοφορεί εδώ και καιρό, αλλά το Facebook δήλωσε πρόσφατα στο TechCrunch ότι η στιγμή έφτασε – ξεκινώντας “κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών” ο κάθε χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Messenger για να συνομιλήσει απευθείας με τους φίλους τους στο Facebook μέσω των κινητών συσκευών (iOS, Android και Windows Phone).

Ορισμένοι χρήστες στην Ευρώπη έχουν δει την αλλαγή εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά το Facebook ισχυρίζεται ότι η θετική ανταπόκρισή τους έχει οδηγήσει στην κυκλοφορία της εφαρμογής σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με τη λήψη μιας δεύτερης εφαρμογής για να κάνει ό, τι ήταν ήδη σε θέση να κάνει κάποια άλλη – απλά ρωτήστε τους χρήστες του Foursquare για το Swarm.

Το Facebook υποστηρίζει ότι η αλλαγή θα επιτρέψει να επικεντρωθούν οι προσπάθειές του στην ανάπτυξη καλύτερα με τις δύο εφαρμογές ξεχωριστά, και «να αποφευχθεί η σύγχυση» από τους χρήστες, οι οποίοι στέλνουν περίπου 12 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα στην πλατφόρμα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS