ΑρχικήinetΚάντε “Like” ενώ είστε αποσυνδεδεμένοι με το νέο Facebook για Android 10...

Κάντε “Like” ενώ είστε αποσυνδεδεμένοι με το νέο Facebook για Android 10

Facebook-for-Android-10Το Facebook εργάζεται σκληρά για την βελτίωση των mobile εφαρμογών προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, tweaks και επιδιορθώσεις σφαλμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε συχνά ενημερώσεις.

Η τελευταία ενημέρωση για το Facebook απευθύνεται σε χρήστες Android και φέρνει εντελώς νέα χαρακτηριστικά και επιλογές που δεν ήταν διαθέσιμες σε οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη έκδοση του mobile app.

Ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν από το Facebook είναι η δυνατότητα να κάνουμε “Like” σε δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και σελίδες ακόμα και όταν είμαστε offline.

Επιπλέον, οι χρήστες του Facebook θα είναι σε θέση να αφαιρέσουν όλες τις ετικέτες που έχουν δημιουργήσει, καθώς και τις ετικέτες τους που έχουν δημιουργηθεί από φίλους. Μια άλλη σημαντική βελτίωση που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ενημέρωση είναι η επιλογή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων μιας κοινοποίησης.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι μηχανικοί του Facebook έχουν επιβεβαιώσει ότι η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά βελτιώσεων της ταχύτητας και της αξιοπιστίας, αλλά δεν έχουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS