ΑρχικήinetΤο Myspace ντροπιάζει τους χρήστες με παλιές φωτογραφίες για να τους ξανακερδίσει

Το Myspace ντροπιάζει τους χρήστες με παλιές φωτογραφίες για να τους ξανακερδίσει

Justin-Timberlake-2000

To Myspace σας θέλει πίσω – ακόμα κι αν αυτό απαιτεί λίγο «εκβιασμό».

 

Το κοινωνικό δίκτυο στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε χρήστες με παλιές φωτογραφίες τους, με την ελπίδα να τους παρακινήσουν να επιστρέψουν στο Myspace. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν ένα ή δύο παλιές φωτογραφίες και μια γραμμή που λέει, «The good, the rad and the what were you thinking…» μαζί με ένα σύνδεσμο που οδηγεί τους χρήστες στο προφίλ τους.

 

Με άλλα λόγια: Μας θυμάστε εμάς στο Myspace; Έχουμε ακόμα ενοχλητικές φωτογραφίες σας.

 

Είναι μια έξυπνη προσέγγιση για τη διατήρηση των μελών (ή τουλάχιστον τραβάει την περιέργειά τους). Άλλωστε, μερικά πράγματα θα τραβήξουν την προσοχή σας, όπως η υπενθύμιση ότι μια εταιρεία τεχνολογίας εξακολουθεί να έχει – παλιές φωτογραφίες σας σε αρχείο, ακόμη και δεκαετίας.

old-myspace-pics

 

Ωστόσο, είναι ασαφές κατά πόσον η στρατηγική λειτουργεί. Όταν ρωτήθηκε αν οι φωτογραφίες είχαν αυξήσει τις συνδέσεις στο Myspace, το οποίο αναβαθμίστηκε και επανακυκλοφόρησε στους χρήστες τον Ιανουάριο του 2013, ένας εκπρόσωπος είπε στο Mashable, “Το Myspace επικοινωνεί με τους νέους και παλιούς χρήστες, για να τους εμπλέξει και πάλι στο δίκτυο μέσω μιας προσωπικής εμπειρίας. ”

 

Το Myspace έχει 15 δισεκατομμύρια φωτογραφίες χρηστών στη βάση δεδομένων του και φαίνεται να είναι δημοφιλές στους λάτρεις της μουσικής. Το Facebook, σε σύγκριση, ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο ότι έχει 250 δισεκατομμύρια φωτογραφίες στη βάση δεδομένων του.

 

Έτσι παρακολουθείστε τα παλιά σας εισερχόμενα e-mail για ένα μήνυμα από το Myspace. Μπορεί να έχετε κάποιον ψηφιακό «καθαρισμό» για να προσθέσετε στη λίστα σας.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS