ΑρχικήsecurityTo phpMyAdmin 4.2.1 καταφθάνει με πολλαπλές διορθώσεις

To phpMyAdmin 4.2.1 καταφθάνει με πολλαπλές διορθώσεις

phpMyAdmin-4-2-1-Arrives-with-Multiple-Fixes

Το phpMyAdmin, το δημοφιλές εργαλείο γραμμένο σε PHP που προορίζεται για τη διαχείριση βάσεων δεδομένων MySQL , διατίθεται τώρα σε έκδοση 4.2.1.

Η νέα έκδοση του phpMyAdmin 4.2.1 έχει κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει σχεδόν τον ίδιο αριθμό αλλαγών με την προηγούμενη έκδοση, ακόμα κι αν είναι απλά μια έκδοση συντήρησης.

Σύμφωνα με το changelog, είναι τώρα δυνατό να εμφανίσετε τη δομή πίνακα με enums που περιέχουν ειδικούς χαρακτήρες, το μήκος του χρήστη και εισαγωγή πεδίων σε πίνακες MySQL, επίσης μπορεί να αφαιρεθεί η τελευταία ταξινομημένη στήλη που υπάρχει στη μνήμη, έχει επιδιορθωθεί μια ελλιπής πηγή για την βιβλιοθήκη OpenLayers, καθώς και τα εσφαλμένα χαρακτηριστικά για τον αριθμό πεδίων.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν τώρα τις τιμές στην αναζήτηση Zoom, η επέκταση GIS Visualization Extension λειτουργεί τώρα με το PointFromText( ), το σύνολο των «γραμμών» στους πίνακες δεν φαίνεται πλέον λάθος όταν γίνει περικοπή ή διαγραφή ενός πίνακα από την σελίδα DBStructure, η επεξεργασία πλέγματος και οι ταξινομημένες στήλες δεν αποτυγχάνουν πλέον, ένα null checkbox δεν καλύπτει πλέον την εισαγωγή δεδομένων κατά την επεξεργασία και ο τύπος δεδομένων δεν αλλάζει πλέον από μόνος του.

Ένας πλήρης κατάλογος των αλλαγών είναι διαθέσιμος στο επίσημο changelog, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε το phpMyAdmin 4.2.1 εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS