ΑρχικήsecurityPhpMyAdmin 4.2.8 φέρνει μικρές διορθώσεις σφαλμάτων

PhpMyAdmin 4.2.8 φέρνει μικρές διορθώσεις σφαλμάτων

PhpMyAdmin

To PhpMyAdmin, το δημοφιλές εργαλείο γραμμένο σε PHP που μπορεί να διαχειριστεί τις βάσεις δεδομένων MySQL, έχει φτάσει στην έκδοση 4.2.8.

Η νέα έκδοση phpMyAdmin 4.2.8, είναι διαθέσιμη και οι προγραμματιστές έχουν κυκλοφορήσει νέες διορθώσεις για το εργαλείο. Είναι μια έκδοση συντήρησης, οπότε μην περιμένετε να δείτε σημαντικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το changelog, κάποια περίεργη συμπεριφορά σχετικά με την εξαγωγή έχει διορθωθεί, το PhpMyAdmin είναι πλέον σε θέση να διαβάσει το sql.js, οι επιτρεπόμενοι τύποι γραφήματος τώρα ταιριάζουν με τα επιλεγμένα δεδομένα, κατά την εξαγωγή σε SQL η επιλογή CREATE TABLE AUTO_INCREMENT δεν αγνοείται πλέον και τα ονόματα των στηλών δεν αναπαράγονται πλέον κατά την ταξινόμηση του ευρετηρίου.

Επίσης, η εξαγωγή του πίνακα διαμοιρασμού γίνεται πλέον σωστά, η εισαγωγή αρχείων ODS με τα ονόματα των στηλών δεν αποτυγχάνει πλέον, ένα σφάλμα πλοήγησης στο Nav Tree για τα παλαιότερα αποτελέσματα αναζήτησης στην πρώτη σελίδα έχει καθοριστεί και τα διάφορα άλλα σφάλματα και ζητήματα έχουν επίσης διορθωθεί.

Κάντε τώρα λήψη της νέας έκδοσης phpMyAdmin 4.2.8 εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS