ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Media Player Classic 1.7.4.15 Beta

Κυκλοφόρησε το Media Player Classic 1.7.4.15 Beta

Media-Player-Classic-1-7-4-15-Beta-Released-for-Download

Αν δεν προτιμάτε τις σύνθετες εφαρμογές, όταν μιλάμε για τρόπους για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να δοκιμάσετε το Media Player Classic.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομά του, η εφαρμογή έρχεται με την κλασική εμφάνιση για το Windows Media Player, αλλά περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε βίντεο από σχεδόν οποιαδήποτε μορφή κυκλοφορεί.

Και χάρη σε μια ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την επόμενη σταθερή έκδοση της εφαρμογής λίγο πριν από τη λήψη της τελευταίας δοκιμαστικής που κυκλοφόρησε από τους προγραμματιστές.

Το Media Player Classic 1.7.4.15 Beta επικεντρώνεται κυρίως στον καθορισμό σφαλμάτων και την βελτίωση της απόδοσης, οπότε μην περιμένετε να δείτε οποιαδήποτε νέα χαρακτηριστικά ή μεγάλες αλλαγές μετά την εγκατάσταση του update. Και ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη beta, μια σειρά από σφάλματα θα μπορούσαν να εξακολουθούν να υπάρχουν στην εφαρμογή, έτσι μπορεί να συναντήσετε ορισμένα θέματα που δεν θα σας αφήσουν να δοκιμάσετε κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση.

Αλλά σε γενικές γραμμές, οι χρήστες που τους αρέσει αυτή η εφαρμογή μπορούν να κατεβάσουν το Media Player Classic 1.7.4.15 Beta και να του ρίξουν μια ματιά, ανά πάσα στιγμή, ειδικά επειδή εξακολουθεί να παρέχει υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows στην αγορά.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS