ΑρχικήsecurityΠρόβλημα κατά την ενεργοποίηση του Wifi σε iOS συκευές

Πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση του Wifi σε iOS συκευές

iOS-7-How-to-Fix-Wi-Fi-Grayed-Out-Dim-Issue

Πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Wifi στις iOS συσκευές τους, ειδικά μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple.

H εταιρεία εξηγεί ότι “σε σπάνιες περιπτώσεις, η ρύθμιση ενεργοποίησης του Wi-Fi στο iPhone, το iPad ή το iPod touch ενδέχεται να εμφανίζεται απενεργοποιημένη ή να μην είναι διαθέσιμη (στα Settings -> Wi-Fi)”

“Eάν συμβεί αυτό, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi και, όταν προσπαθείτε να ενεργοποιήστε το Wi-Fi, η συσκευή σας δεν θα ανταποκρίνεται. Αν χρησιμοποιείτε το iOS 7, το Wi-Fi μπορεί να εμφανίζεται ως ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο στο Κέντρο ελέγχου (Control Center), αλλά στην πραγματικότητα δεν θα ανταποκρίνεται”.

Μην βιαστείτε να στείλετε τη συσκευή σας για service, καθώς η επιδιόρθωση του ζητήματος ενδέχεται να είναι αρκετά απλή. H Apple προτείνει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα, για την επίλυση του προβλήματος:

1)Επανεκκινήστε τη συσκευή iOS.

2)Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη, επιλέγοντας Ρυθμίσεις (Settings) > Λειτουργία πτήσης (Αirplane Mode).

3)Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου, επιλέγοντας Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου.  (Settings > General > Reset > Reset Network Settings) Με τον τρόπο αυτό θα γίνει επαναφορά όλων των ρυθμίσεων δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των εγγραφών ζεύξης Bluetooth, των Wi-Fi passwords και των ρυθμίσεων VPN και APN.

4)Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό. Για να βεβαιωθείτε, συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας και κάντε έλεγχο για ενημερώσεις στο iTunes.

Εάν τα παραπάνω βήματα δεν έχουν αποτέλεσμα, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά τα βήματα.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS