ΑρχικήinetΠώς να κατεβάσετε APK από το Google Play χωρίς λογαριασμό Google

Πώς να κατεβάσετε APK από το Google Play χωρίς λογαριασμό Google

android

Το Google Play είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να εγκαταστήσετε εφαρμογές στις Android συσκευές. Σχεδόν όλα τα Android κινητά και tablets έρχονται με προεγκατεστημένο το Google Play.

Το περιεχόμενο στο κατάστημα της Google δεν περιορίζεται στο λογισμικό. Περιλαμβάνει, επίσης, βιβλία, μουσική και άλλα καλούδια που διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Εάν έχετε ένα τηλέφωνο Android, ίσως το έχετε προεγκατεστημένο. Ένας περιορισμός του καταστήματος Play Google είναι ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα αρχεία APK της επιθυμητής εφαρμογής. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να πάρετε άμεσα από το Google Play, το αρχείο APK που εγκαθιστά την επιθυμητή εφαρμογή .

Θα μας πείτε γιατί όλο αυτό και τι με ενδιαφέρει εμένα? Μπορεί να συναντήσετε διάφορες καταστάσεις, όταν χρειάζεστε αυτά τα αρχεία APK. Ένας λόγος είναι ότι το κατάστημα Play ελέγχει τις δυνατότητες της συσκευής σας, πριν να κατεβάσετε το app. Μπορεί να σας αποτρέψει από τη λήψη της εφαρμογής, εάν η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται επίσημα από το app, ακόμη και αν ταιριάζει με τις απαιτήσεις.

Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να χρειαστείτε αυτό το κόλπο είναι αν η συσκευή σας ήρθε χωρίς τις υπηρεσίες της Google! Αυτό μπορεί να συμβαίνει σε φθηνές και χαμηλής ποιότητας ταμπλέτες, όπου ο κατασκευαστής της συσκευής δεν έχει λάβει άδεια από το Google να μεταφέρει στο tablet το κατάστημα Play.

Μια τρίτη πιθανή περίπτωση είναι ότι μπορείτε να έχετε το Google Play προ-εγκατεστημένο στο τηλέφωνο ή το tablet σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κάποιο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε μία εφαρμογή από το Google Play.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να προσπαθήσετε να κατεβάσετε άμεσα το αρχείο APK της επιθυμητής εφαρμογής.

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο APK, θα είστε σε θέση να το εγκαταστήσετε από την τοπική αποθήκευση του τηλέφωνου ή του tablet σας.

Για να πάρετε το αρχείο APK, χρησιμοποιήστε APK Downloader , μια δωρεάν υπηρεσία web που μπορεί να ανακτήσει apks αρχεία των δωρεάν εφαρμογών από το κατάστημα Play. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη αναγνωριστική διεύθυνση (url) του επιθυμητού app που μπορείτε να αντιγράψετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης:

google-play-store-app-urlΕπικολλήστε αυτό το URL στη μορφή στην ιστοσελίδα Downloader APK και πατήστε το πλήκτρο Enter. Θα πάρετε μια σύνδεση με την άμεση λήψη του αρχείου APK. Αυτό είναι.

download-apk-fileΈτσι, όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα Play, το APK Downloader είναι μια εξαιρετική λύση. Χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία δωρεάν, μπορείτε να πάρετε τις εφαρμογές από το Google Play οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες για τη Android συσκευή σας.

Πηγή: secnews.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS