Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Επίθεση hacking στην υπόγεια αγορά Rescator

Underground-Payment-Card-Store-Rescator-Hacked-and-Defaced

Επίθεση hacking δέχτηκε η ιστοσελίδα Rescator, μια δημοφιλής διαδικτυακή αγορά διακίνησης κλεμμένων στοιχείων καρτών πληρωμών. Ο σκοτεινός διαδικτυακός ιστότοπος, στον οποίο γινόταν διανομή δεδομένων  που είχαν υποκλαπεί από τις αμερικανικές αλυσίδες λιανικής πώλησης Target και Sally Beauty, παραβιάστηκε και αλλοιώθηκε.

Ο hacker δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στην παραβιασμένη σελίδα:

“Hi subhumans and miscreants, your fraud site is gone now. Go away. Also, Krebs, please dont call me a punk on Twatter: im trying to be a good person :(,”

Εκτός από το μήνυμα, ο επιτιθέμενος δημοσίευσε και ένα βίντεο από το YouTube στο homepage, με τον Will Smith στο Men in Black.

Ο ερευνητής ασφάλειας Brian Krebs παρακολουθούσε τη δραστηριότητα του Rescator, το οποίο φιλοξενείται στο Rescator(dot)la.

Την ιστοσελίδα διαχειρίζεται ένα άτομο με το ψευδώνυμο Rescator, το οποίο πιστεύεται ότι συμμετέχει και σε άλλες υπόγειες αγορές διακίνησης κλεμμένων δεδομένων.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *