ΑρχικήsecurityΑναβάθμιση του Opera Browser για Android με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Αναβάθμιση του Opera Browser για Android με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Opera-Browser-for-Android-Updated-with-Lots-of-Bug-Fixes

Η Opera μόλις ανακοίνωσε ότι έχει κυκλοφορήσει μια μικρή ενημέρωση για το κύριο πρόγραμμα περιήγησης της για Android. Οι πληροφορίες λένε ότι οι προγραμματιστές έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν περεταίρω την εφαρμογή για Android σε αυτή τη νέα έκδοση.

Σύμφωνα με το επίσημο changelog, η τελευταία ενημέρωση για το Opera Browser για Android περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις ασφαλείας Chromium.

Επιπλέον, η Opera επιβεβαίωσε ότι έχει επιδιορθώσει ένα ζήτημα, το οποίο επέτρεπε τη μη αποθήκευση κωδικών πρόσβασης. Ένα άλλο ζήτημα με τα άδεια tab manager thumbnails έχει επίσης διορθωθεί. Αυτές οι αλλαγές σκοπό έχουν να κάνουν τη συνολική εμπειρία των χρηστών ομαλότερη.

Ωστόσο, οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Η Opera ανακοίνωσε επίσης ότι έχει διορθώσει ένα πρόβλημα με τα ηχεία και ένα άλλο που «κρασάρει» το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ γίνεται αναπαραγωγή βίντεο σε συγκεκριμένους ιστότοπους.

Τέλος, ένα συγκεκριμένο bug που εμπόδιζε την επαναφορά μιας συνεδρίας, έχει πλέον επιλυθεί. Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές που περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση, αλλά η Opera δήλωσε επίσης ότι έχει κάνει αλλαγές και στον κώδικα, οι οποίες δεν φαίνονται.

Οι χρήστες του Opera πρέπει να ελέγξουν για την ενημερωμένη έκδοση, ενώ οι νέοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Opera Browser για Android δωρεάν εδώ. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Android 4.0 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS