ΑρχικήsecurityΠώς να χρησιμοποιήσετε τις επιθέσεις του Syrian Electronic Army για την ευαισθητοποίηση...

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιθέσεις του Syrian Electronic Army για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας

syrian_electronic_army

Πρόσφατα, πολλοί εμπειρογνώμονες έχουν κληθεί να βοηθήσουν τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις από τον Syrian Electronic Army. Η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να συμβάλουν στον περιορισμό των ζημιών, να κατανοήσουν ποιοι λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί και δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσουν βλάβη, και να «καθαρίσουν» τα πράγματα.

Ωστόσο, το πιο χρήσιμο αποτέλεσμα για τα θύματα από αυτές τις επιθέσεις είναι ότι η ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας γίνεται κορυφαία ανησυχία. Η επόμενη προτεραιότητα είναι το πώς θα επωφεληθούν από την γνώση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας. Έτσι, οι περισσότερες εταιρείες που δεν είναι θύματα αυτών των επιθέσεων, μπορούν, ωστόσο, να επωφεληθούν από τη «δυστυχία» των άλλων.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διαδοθεί η ευαισθητοποίηση είναι να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας είναι ενημερωμένο. Οι επιθέσεις στις Target, Neiman Marcus, Michaels, και η συνεχιζόμενη δραστηριότητα του Syrian Electronic Army είναι «δώρα» για τους διαχειριστές και την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας στο σύνολό της.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS