ΑρχικήinetFoodini ο 3D εκτυπωτής που θα εκτυπώνει το φαγητό σας

Foodini ο 3D εκτυπωτής που θα εκτυπώνει το φαγητό σας

foodiniΜε τον εκτυπωτή Foodini, μπορείτε να προετοιμάσετε το γεύμα μας. Καλά διαβάσατε. «Ο κύριος σκοπός του Foodini είναι να αναλάβει τις δύσκολες ή τις χρονοβόρες διαδικασίες παρασκευής φαγητού που συχνά σας αποθαρρύνουν από το να μαγειρέψετε ένα σπιτικό φαγητό, σε μια κουζίνα στο σπίτι ή σε ένα εστιατόριο» αναφέρει η Lynette Kucsma, συνιδρυτής του Foodini, στο Mashable.

Ο Foodini είναι ένας εκτυπωτής 3D που μπορεί να κάνει διάφορα δύσκολα πράγματα όπως τη ζύμη των ζυμαρικών. Η συσκευή θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από μια σειρά συνταγών, ή και να δημιουργήστε μια δική σας. Για να κάνετε ραβιόλια, για παράδειγμα, θα προετοιμάσει τη ζύμη και τη γέμιση. Απλά, επιλέξτε «ραβιόλια» στο iPad – στην εφαρμογή του εκτυπωτή. Στη συνέχεια ο Foodini θα εκτυπώσει τα συστατικά σαν πλήρως σχηματισμένα ραβιόλια και το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να τα αφήσετε να ψηθούν. Αν το πιάτο σας δεν απαιτεί μαγείρεμα, τότε μπορείτε να το απολαύσετε μόλις τελειώσει ο Foodini.

Ο 3D εκτυπωτής Foodini , αναπτύχθηκε από την Natural Machines, και θα κοστίζει περίπου 1,300 δολάρια. Είναι κατασκευασμένος να μοιάζει με ένα κομψό φούρνο μικροκυμάτων και έχει περίπου το ίδιο μέγεθος. Ο εκτυπωτής 3D θα είναι έτοιμος για μαγείρεμα αμέσως μόλις τον βγάλετε από το κουτί συσκευασίας του, χωρίς καμία συναρμολόγηση. Θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2014.

Πηγή: secnews.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS