ΑρχικήinetΗ Nokia προσκαλεί τους χρήστες να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση firmware “Black”,...

Η Nokia προσκαλεί τους χρήστες να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση firmware “Black”, για συσκευές Lumia

Nokia-Invites-Users-to-Test-the-Nokia-Black-Software-Update-407598-2

Η φινλανδική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων Nokia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση firmware για συσκευές Lumia με Windows Phone 8, και έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων στους χρήστες για να συμμετάσχουν στη δοκιμή (testing) του λογισμικού.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση, με την ονομασία «Black», αναμένεται να διατεθεί στο κοινό στις αρχές του 2014, παράλληλα με την κυκλοφορία της επερχόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows Phone 8 GDR3.

Η αναβάθμιση δεν είναι έτοιμη ακόμα, καθώς η Nokia εργάζεται για την επίλυση ορισμένων ζητημάτων που εκκρεμούν, και ζητά από τους χρήστες να βοηθήσουν στη διαδικασία αυτή.

Οι χρήστες που επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Nokia Black πριν από την επίσημη άφιξη του σε όλες τις συσκευές.

Η beta έκδοση του λογισμικού – η οποία φέρει μια σειρά από βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά – φαίνεται να αφορά κυρίως τα smartphones Nokia Lumia 520 και Lumia 521, ωστόσο στο πρόγραμμα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται και άλλες συσκευές,

Η επερχόμενη έκδοση του firmware θα φέρει υποστήριξη Bluetooth 4.0 LE, καθώς και υποστήριξη RAW  για τα  Nokia Lumia 1020 και Lumia 1520.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS