ΑρχικήinetΚατεβάστε το Gmail για Android 4.7.

Κατεβάστε το Gmail για Android 4.7.

Download-Gmail-for-Android-4-7

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του e-mail client για συσκευές Android, η οποία διαθέτει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που θα ενισχύσουν τη συνολική απόδοση του Gmail.

Οι τυχεροί χρήστες των Android συσκευών που χρησιμοποιούν  την  πλατφόρμα 4.4 KitKat θα είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουν ότι η Google έχει προσθέσει υποστήριξη για την εκτύπωση αντιγράφων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Υπάρχει επίσης μια νέα δυνατότητα αυτόματης αποστολής μηνυμάτων όταν ο χρήστης βρίσκεται σε διακοπές, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ή να ενημερώσουν ένα μήνυμα αυτόματης απάντησης στην εφαρμογή Gmail για το Android.

Ένα άλλο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να προσθέσουν οποιοδήποτε τύπο αρχείου ως συνημμένο σε e-mail, συμπεριλαμβανομένων .Zip, αρχείων PDF και doc. Τέλος, η Google έχει κάνει ορισμένες αλλαγές που θα βελτιώσουν την απόδοση του app για συσκευές χαμηλής μνήμη ως μέρος του έργου Project Svelte.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Gmail για Android 4.7 δωρεάν. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 4.0 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS