ΑρχικήinetΤο Advanced SystemCare Free αναβαθμισμένο με «χριστουγεννιάτικα καλούδια» του Windows 8.1

Το Advanced SystemCare Free αναβαθμισμένο με «χριστουγεννιάτικα καλούδια» του Windows 8.1

Advanced-SystemCare-Free-Updated-with-Windows-8-1-Christmas-Goodies

Η IObit κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Advanced SystemCare Free, εισάγοντας μια σειρά από νέες επιλογές και specials Χριστουγέννων για όλους τους χρήστες.

Το Advanced SystemCare Free 7.1.0.387 εισάγει ένα φόντο χριστουγεννιάτικο, καθώς και επιλογές για να λειτουργεί η εφαρμογή σε μικρότερες οθόνες.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις για τη λειτουργία αυτο-απεγκατάστασης για την κατάργηση όλων των εκκρεμοτήτων, καθώς και διορθώσεις σφαλμάτων στην υπηρεσία αναζήτησης των Windows για τα Windows 8.1.

Μια άλλη σημαντική βελτίωση όσον αφορά την νέα έκδοση είναι η ενημέρωση της βάσης δεδομένων για την απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού, εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων και προστασία πλοήγησης, γεγονός που καθιστά το app πιο αποτελεσματικό όταν προσπαθεί να ενισχύσει τις επιδόσεις του υπολογιστή.

Η εφαρμογή εξακολουθεί να προσφέρει υποστήριξη για όλες τις βασικές εκδόσεις των Windows που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε το Advanced SystemCare Free 7.1.0.387 ακόμη και αν ο υπολογιστής σας τρέχει Windows 8.1.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS