ΑρχικήinetΗ Google επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν χάρτες στο Street View με...

Η Google επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν χάρτες στο Street View με φωτογραφικές μηχανές Photo Sphere ή DSLR

Google-Allows-Users-to-Create-Street-View-Maps-with-Photo-Sphere-or-DSLR-Cameras-407565-2

H εμπειρία του Google Street View έχει βελτιωθεί και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι τακτικοί χρήστες θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν εξατομικευμένους χάρτες της θέσης τους, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή DSLR.

«Από σήμερα, θα μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας εμπειρίες στο Street View. Χρησιμοποιώντας ένα νέο χαρακτηριστικό στο Views community, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τις photo spheres σας για να δημιουργήσετε εικονικές περιηγήσεις 360 º από τα μέρη που αγαπάτε και να τα μοιραστείτε με τον κόσμο στο Google Maps» δήλωσε η Google.

Αυτό απαιτεί απλά οι χρήστες να δημιουργούν photo spheres με Android τηλέφωνα ή με φωτογραφική μηχανή DSLR και στη συνέχεια να τα μοιράζονται στο Views.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή των σφαιρικών φωτογραφιών από το προφίλ του χρήστη και στη συνέχεια τη χρήση ενός νέου εργαλείου που παρέχεται από την Google για να συνδεθούν μαζί. Αφού οι φωτογραφίες συνδέονται και δημοσιεύονται, οι χρήστες θα είναι σε θέση να περιηγηθούν σε αυτά στο Google Maps, ακριβώς όπως μπορούν στο Street View.

Η υπηρεσία συνεχίζει να επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν το διαδραστικό θεατή σε διάφορες ιστοσελίδες, ακόμη και αν το περιεχόμενο παρέχεται από τους χρήστες και όχι από την Google.

Ο γίγαντας του διαδικτύου ελπίζει ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους ανθρώπους να μοιράζονται και να προβάλλουν τις τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω του Google Maps, τις οποίες δεν έχουν ακόμη επισκεφθεί οι ομάδες της εταιρείας.

«Είτε φωτογραφίζετε εξωτικά νησιά ή το αγαπημένο σας στέκι στη γειτονιά, βουνοκορφές ή τους δρόμους της πόλης, ιστορικά κάστρα ή την επιχείρησή σας, ανυπομονούμε να δούμε το μέρος που αγαπάτε στο Google Maps» δήλωε ο Rapoport (product manager στο Google Maps).

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS