ΑρχικήinetΗ NSA παρακολουθούσε την online σεξουαλική δραστηριότητα ανθρώπων με σκοπό τη δυσφήμισή...

Η NSA παρακολουθούσε την online σεξουαλική δραστηριότητα ανθρώπων με σκοπό τη δυσφήμισή τους

NSA-Spied-on-Pornographic-Habits-of-quot-Radicalizers-quot-to-Discredit-Them-403902-2

Ένα νέο έγγραφο που διέρρευσε αναφέρει ότι, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας έχει συλλέξει στοιχεία για έναν αριθμό ανθρώπων που αφορούν την online σεξουαλική δραστηριότητά τους και αποδεικτικά στοιχεία των επισκέψεων που πραγματοποίησαν σε ιστοσελίδες ενηλίκων, ως μέρος ενός σχεδίου για να βλάψει τη φήμη τους.

Αυτή είναι ίσως η είδηση που όλοι περίμεναν από τότε που ξεκίνησε όλο το σκάνδαλο σχετικά με την NSA τον Ιούνιο – μια παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με σκοπό την διαπόμπευση και αμαύρωση της υπόληψης των ανθρώπων που επέλεξαν να στοχεύσουν.

Σύμφωνα με την Huffington Post, το έγγραφο προσδιορίζει έξι στόχους, όλοι Μουσουλμάνοι. Έχουν όλοι επισημανθεί ως παραδείγματα για το πώς μπορούν να παρακολουθούνται ηλεκτρονικά τα προσωπικά τρωτά σημεία και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν για να υπονομεύσουν την αξιοπιστία, τη φήμη και την εξουσία.

Οι στόχοι που είχε θέσει η NSA φαίνεται να είναι άτομα αφιερωμένα στην τζιχάντ, όπου η έκθεση των δραστηριοτήτων τους θα οδηγούσε σε απώλεια της εξουσίας τους.

Επιπλέον, τα άτομα στα οποία απευθύνεται η NSA δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε συνωμοσίες, πράγμα που σημαίνει ότι η υπηρεσία απλά αναζητούσε υλικό για χρήση σε περίπτωση ανάγκης.

Ο πρώην γενικός σύμβουλος της NSA και υπάλληλος της Εσωτερικής Ασφάλειας της κυβέρνησης Μπους, Steward Baker, δεν θεωρεί λάθος αυτή την ιδέα. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Αν οι άνθρωποι αυτοί συμμετέχουν στην προσπάθεια στρατολόγησης των λαών για να σκοτώσουν Αμερικανούς και μπορούμε να τους δυσφημίσουμε, οφείλουμε να το κάνουμε.»

Φυσικά, ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι τα έξι άτομα που αναφέρονται στο αρχείο είναι οι μόνοι που παρακολουθούσε η NSA; Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο οργανισμός έχει τέτοια αρχεία για όλους τους πολιτικούς των ΗΠΑ.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS