Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Η Morgan Stanley θεωρεί τις εταιρίες του Internet υπερεκτιμημένες και χαμηλώνει την αξιολόγησή της

morganΗ Morgan Stanley υποβάθμισε την αξιολόγησή της για  την βιομηχανία του Internet χαρακτηρίζοντας το ενδεχόμενο απόκτησης μετοχών από εταιρίες του Διαδικτύου ως απλώς “ελκυστικό”.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις γνωστής επενδυτικής εταιρίας απαιτείται επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της αγοράς ώστε να ενισχυθούν θετικά οι εκτιμήσεις της.

Οι αξία των μετοχών των Facebook Inc και LinkedIn Crop έχει υπερδιπλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο, καθώς και ο τζίρος τους, ο οποίος αποφέρει 44 και 97 φορές περισσότερα έσοδα ανά click, σύμφωνα με τα στοιχεία της Thomson Reuters.

Οι μετοχές της Google Inc έχουν επίσης αυξηθεί κατά 56% σε αξία ενώ την ίδια περίοδο αποφέρουν 20 φορές περισσότερα έσοδα, λένε τα στοιχεία.

Οι αναλυτές της Morgan Stanley αναφέρουν ότι η μεταβολή των αξιολογήσεων των μετοχών συνέβη εξαιτίας των επενδυτών, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τις ευκαιρίες κέρδους της αγοράς χωρίς να υπολογίζουν τον επενδυτικό κίνδυνο.

Η Morgan Stanley αφαίρεσε την Google από την «Best Idea List» ισχυριζόμενη ότι  οι καταλύτες της οικονομίας έχουν πλέον εξαντληθεί.

“Αν και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι τα «βαριά χαρτιά» διατηρούν την ανοδική τους πορεία, εκτιμούμε πως η γενική θέση της αγοράς δεν είναι και τόσο ακμαία”, αναφέρει η M.S στην αξιολόγησή της.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *