ΑρχικήinetScentee: «Μυρωδάτες» ειδοποιήσεις στο κινητό

Scentee: «Μυρωδάτες» ειδοποιήσεις στο κινητό

scentee-murodates-eidopoiiseis-kinito

Η επιλογή των ήχων ειδοποιήσεων στο κινητό τηλέφωνο (από τον ήχο κλήσης μέχρι τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις email) μπορεί σαφώς να βοηθήσει έναν εξωτερικό παρατηρητή να σχηματίσει άποψη για το προφίλ του κατόχου του. Ωστόσο, μία νέα συσκευή πάει ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας μυρωδιές στις ειδοποιήσεις, για πιο αθόρυβη μεν, εύκολα αντιληπτή δε ενημέρωση του χρήστη.

Το Scentee είναι μία λευκή συσκευή η οποία εισάγεται στην υποδοχή για ακουστικά του κινητού τηλεφώνου και ψεκάζει  μία μικρή δόση αρώματος κάθε φορά που έρχεται ειδοποίηση, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί ένα μικρό φως.

scentee-murodates-eidopoiiseis-kinito
Το Scentee είναι μία λευκή συσκευή η οποία εισάγεται στην υποδοχή για ακουστικά του κινητού τηλεφώνου και ψεκάζει μία μικρή δόση αρώματος κάθε φορά που έρχεται ειδοποίηση, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί ένα μικρό φως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, κάθε μικρό «δοχείο» περιέχει 100 δόσεις αρώματος, και το ξαναγέμισμα κοστίζει 5 δολάρια. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία.

Η συσκευή λειτουργεί τόσο με iOS, όσο και με Android. Μία ειδική εφαρμογή χρησιμοποιείται για τον καθορισμό του πότε θα ψεκάζει το άρωμά της. Όσον αφορά στα είδη αρώματος, στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνονται τριαντάφυλλο, μέντα, κάρι, κανέλα, λεβάντα, μήλο, φράουλα, καρύδα κ.α.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS