ΑρχικήinetΤυπώστε 3D μοντέλα από το παιχνίδι Ender με το Sandboxr

Τυπώστε 3D μοντέλα από το παιχνίδι Ender με το Sandboxr

You-Can-3D-Print-Your-Favorite-Ender-s-Game-Models-with-Sandboxr

Η τρισδιάστατη εκτύπωση φέρνει πλέον νέες δυνατότητες. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες για όσους δεν θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους ή το σπίτι τους να μυρίζει σαν ζεστό πλαστικό, η 3D εκτύπωση ως υπηρεσία είναι η λύση. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τα δικά τους προϊόντα, σχετικά με αυτή τη νέα δυνατότητα.

Η Sandboxr έχει μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν ευκολότερη την παραγωγή ενός 3D μοντέλου. Η εταιρεία επιλέγει να δώσει έμφαση στην ποιότητα των σχεδίων και τη σκοπιμότητα των μοντέλων, παρά στην προσαρμογή.

Το θετικό σχετικά με αυτή την προσέγγιση είναι ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά εξαιρετικά μοντέλα. Για να συμπέσει με την κυκλοφορία του νέου Ender Game movie, η Sandboxr εισήγαγε μερικά θεματικά μοντέλα για να διαλέξετε.

Οι επιλογές είναι ένα Bugger mothership, ένα International Fleet Shuttle, ή ένα IF Drone Ship, το κάθε ένα με αρχικό κόστος 19,99 δολάρια (€ 15), με την τιμή να ανεβαίνει ανάλογα με το μέγεθος του μοντέλου και τυχόν extras που μπορεί να θέλετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS