ΑρχικήinetΤο Foursquare.com άλλαξε εμφάνιση με έμφαση στις προτάσεις τοποθεσιών

Το Foursquare.com άλλαξε εμφάνιση με έμφαση στις προτάσεις τοποθεσιών

ΤοFoursquareάλλαξε εμφάνιση στηweb έκδοσητου και απέκτησε νέες λειτουργίες, οι οποίες θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένες και δημοφιλείς τοποθεσίες, όταν πραγματοποιείς αναζήτηση από το σπίτι.

Πραγματοποιώντας επίσκεψη, η νέα σελίδα του Foursquare έκανεχρήση της τοποθεσίας μουκαι αυτόματα μου εμφάνισε αποτελέσματα στην αρχική σελίδα για την Αθήνα. Από δημοφιλή tips(συμβουλές) πάνω στο χάρτη, έωςγενικέςδημοφιλείς τοποθεσίες, δημοφιλείς τοποθεσίεςαυτή τη στιγμή, τοποθεσίες μεεκπτώσεις και προσφορέςκαι τοποθεσίες μεπολλά tips.

Το ανανεωμένο Foursquare μπορεί και καταλαβαίνει τι ψάχνει ο χρήστηςανάλογα με την ώρατην οποία πραγματοποιεί αναζήτηση, γι’αυτό και αν είναι μεσημέρι είναι πιθανότερο να εμφανίσει τοποθεσίες για μεσημεριανό, όπως εστιατόρια, ενώ αν είναι βράδυ είναι πιθανότερο να εμφανίσει τοποθεσίες όπως νυχτερινά κέντρα. Επίσης, η αρχική σελίδα μπορεί πλέον και προβάλλειτοποθεσίες με εκπτώσεις και προσφορές, έτσι ώστε οι χρήστες να τις επισκέπτονται πιο γρήγορα.

Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν διάφορεςπόλεις και χώρες, στις οποίες μπορεί να αναζητήσει ο χρήστης τοποθεσίες. Μην ξεχάσεις να πραγματοποιήσεις σύνδεση με το λογαριασμό σου για να δεις ακόμη περισσότερα!

 

Πηγή: digitallife.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS