ΑρχικήinetΤο Kinect κάνει παιχνιδάκι το βάλε-βγάλε τα ρούχα

Το Kinect κάνει παιχνιδάκι το βάλε-βγάλε τα ρούχα

Στο κοντινό μέλλον και ο πιο απαιτητικός πελάτης θα μπορεί να δοκιμάζει γρήγορα και εύκολα όσα ρούχα θέλει, δίχως την ίδια στιγμή να βγάζει και τους πωλητές από τα δικά τους

Αλλη μια, εντελώς διαφορετική πρόταση αξιοποίησης του Kinect έχει να παρουσιάσει η Microsoft, με την εκμετάλλευση των προηγμένων δυνατοτήτων του ακόμη και στα καταστήματα ρούχων.
Συνδυάζοντας την εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας, με την ψηφιακή σήμανση και τη διασύνδεση στα social media, προτείνει ένα μοντέλο που θα επιτρέπει στον πελάτη να δοκιμάζει εύκολα και γρήγορα τα ρούχα που θέλει, να μοιράζεται on line την εικόνα με τους φίλους του ζητώντας τη γνώμη τους, να επιλέγει το σωστό μέγεθος και να ολοκληρώνει ηλεκτρονικά την αγορά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί μπροστά από τον «μαγικό» καθρέπτη.

Το συγκεκριμένο σενάριο ταιριάζει βέβαια καλύτερα στον τρόπο με τον οποίο οι περισσότεροι άντρες διαλέγουν τα ρούχα τους, προσπαθώντας να αποφύγουν την περιπέτεια του δοκιμαστήριου, αν και θα μπορούσε να δώσει μια κάποια λύση και στο συνηθισμένο… debate των απαιτητικών και αναποφάσιστων κυριών με τις απηυδισμένες πωλήτριες.

Σε κάθε περίπτωση δίνει άλλη μια γεύση για τις αλλαγές που φέρνει πολύ γρήγορα στην καθημερινότητά μας η εφαρμογή της τεχνολογίας. Δείτε πως…

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS