ΑρχικήBusinessToyota: Θα επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στη Βραζιλία

Toyota: Θα επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στη Βραζιλία

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βραζιλίας, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota θα ανακοινώσει σύντομα, ότι θα επενδύσει 11 δισεκατομμύρια (2,2 δισεκατομμύρια δολάρια) στη Βραζιλία τα επόμενα χρόνια.

Toyota Βραζιλία

Την Κυριακή, η Toyota ανακοίνωσε ότι, παρά τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης για νέες επενδύσεις, δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με πιθανά μελλοντικά σχέδια.

Διαβάστε ακόμη: Η Toyota πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι «πεταμένα λεφτά»

Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Βιομηχανίας της Βραζιλίας, Geraldo Alckmin, ανακοίνωσε μέσω social media ότι οι επενδύσεις θα αποκαλυφθούν σε μια εκδήλωση στο εργοστάσιο της Toyota στο Sorocaba του Σάο Πάολο.

Οι επενδύσεις αναμένεται να δημιουργήσουν 2.000 νέες θέσεις εργασίας και να προωθήσουν το λανσάρισμα νέων μοντέλων.

Σύμφωνα με τον O Globo, Lauro Jardim, αρθρογράφο της τοπικής εφημερίδας, η Toyota σχεδιάζει να παράγει ένα υβριδικό αυτοκίνητο και ένα SUV στο εργοστάσιο της Sorocaba, χωρίς να προσδιορίζει τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Toyota Βραζιλία

Η Toyota θα είναι η τελευταία παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που ανακοινώνει τα σχέδιά της για επιπλέον επενδύσεις στη Βραζιλία φέτος, ακολουθώντας τα βήματα εταιρειών όπως η Volkswagen, η General Motors και η Hyundai Motor, οι οποίες έχουν επενδύσει στη βραζιλιάνικη αγορά για να ενισχύσουν την παρουσία τους.

Δείτε επίσης: Toyota: Δυνητικά θανατηφόρο ελάττωμα απαιτεί την ανάκληση χιλιάδων οχημάτων

Πηγή: cnbc

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS