ΑρχικήHow ToTelegram: Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σε μία τηλεδιάσκεψη

Telegram: Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σε μία τηλεδιάσκεψη

Η κοινή χρήση της οθόνης σας στο Telegram κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης είναι παιχνιδάκι, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ή τον υπολογιστή σας. Ακολουθούν οδηγίες για να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Telegram v9.4.2: Τι χαρακτηριστικά φέρνει το update;

Telegram

Στο κινητό τηλέφωνο:
1. Έναρξη βιντεοκλήσης: Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και ξεκινήστε μια βιντεοκλήση με τις επιθυμητές επαφές.
2. Πατήστε τις τρεις τελείες: Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, ψάξτε για τρεις κάθετες τελείες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Επιλέξτε “Κοινή χρήση οθόνης”: Πατήστε στις τρεις τελείες και στη συνέχεια επιλέξτε “Κοινή χρήση οθόνης” από τις επιλογές που εμφανίζονται.

Δείτε ακόμα: Το Telegram αποκτά πολλά νέα χαρακτηριστικά

Στον υπολογιστή σας (ή φορητό υπολογιστή):
1. Έναρξη βιντεοκλήσης: Ανοίξτε την εφαρμογή για υπολογιστές του Telegram ή την έκδοση ιστού και ξεκινήστε μια βιντεοκλήση με τις επιθυμητές επαφές.
2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο της κάμερας: Στο παράθυρο βιντεοκλήσης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο της κάμερας στην κάτω αριστερή γωνία.
3. Πατήστε “Screencast”: Θα εμφανιστεί ένα μενού. Κάντε κλικ στο “Screencast” από τις διαθέσιμες επιλογές.
4. Επιλέξτε τι θέλετε να μοιραστείτε: Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα εμφανίζει μικρογραφίες όλων των ανοικτών παραθύρων στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε την οθόνη που θέλετε να μοιραστείτε κάνοντας κλικ στη μικρογραφία της.
5. Αρχίστε την κοινοποίηση: Κάντε κλικ στο “Κοινοποίηση Οθόνης” για να ξεκινήσετε τη μετάδοση της επιλεγμένης σας οθόνης.
6. Διακοπή κοινοποίησης: Αφού ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Διακοπή Καταγραφής Οθόνης” στο παράθυρο της βιντεοκλήσης.

Δείτε επίσης: Google Play: Ψεύτικες εφαρμογές Telegram μόλυναν χρήστες με spyware

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου
* Όταν μοιράζεστε ολόκληρη την οθόνη σας στο τηλέφωνο, οι άλλοι συνομιλητές θα βλέπουν και θα ακούνε τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε. Σκεφτείτε να σιγήσετε το τηλέφωνό σας ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της κλήσης για να αποφύγετε διασπάσεις.
* Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή Telegram στον υπολογιστή σας ενώ κοινοποιείτε την οθόνη σας. Η επιλεγμένη οθόνη θα παραμείνει ορατή στους άλλους συνομιλητές.
* Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να εξασφαλίσετε ομαλή κοινή χρήση της οθόνης.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS