ΑρχικήbusinessIBM Consulting & Palo Alto Networks ενώνουν τις δυνάμεις τους για ενίσχυση...

IBM Consulting & Palo Alto Networks ενώνουν τις δυνάμεις τους για ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας

Η IBM Consulting και η Palo Alto Networks ανακοίνωσαν την επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας τους για να ενισχύσουν την κυβερνοασφάλεια.

IBM Consulting & Palo Alto Networks κυβερνοασφάλεια

Η IBM Consulting θα είναι ο κορυφαίος συνεργάτης υπηρεσιών ασφαλείας για την Palo Alto Networks, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Η συνεργασία αυτή επικεντρώνεται στην ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας και στην αντιμετώπιση αναδυόμενων απειλών. Οι δύο εταιρείες θα παρέχουν βελτιωμένες λύσεις ασφαλείας που θα συνδυάζουν την τεχνογνωσία της IBM Consulting με τις τεχνολογίες ασφαλείας της Palo Alto Networks.

Δείτε ακόμη: Palo Alto Networks: Top απειλές για την κυβερνοασφάλεια

Η επέκταση επικεντρώνεται σε δύο κύριους τομείς: την ενημερωμένη λειτουργία ασφαλείας και τις μετασχηματιστικές αλλαγές στον χώρο του cloud. Ο Chief Operating Officer της IBM Consulting, Mohamad Ali, επισημαίνει τη σημασία της συνεργασίας σε ένα περιβάλλον όπου οι κυβερνοαπειλές αποτελούν υπαρξιακό κίνδυνο.

Ο Πρόεδρος της Palo Alto Networks, BJ Jenkins, επισημαίνει την ανάγκη για σωστούς εταίρους κυβερνοασφάλειας και τη ρόλο τους στην αντιμετώπιση των συνεχώς επιταχυνόμενων απειλών. Η συνεργασία θα παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του μεταβαλλόμενου τοπίου ασφαλείας.

Μετασχηματισμός και Διαχείριση Επιχειρησιακών Κέντρων Ασφάλειας Επόμενης Γενιάς

Η νέα προσφορά συνδυάζει την τεχνογνωσία της IBM Consulting Services Cybersecurity με την πλατφόρμα Palo Alto Networks Cortex για αυτοματοποιημένες και προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης ασφαλείας. Αξιοποιεί την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και τον αυτοματισμό από αυτές τις δύο τεχνολογίες. Οι υπηρεσίες ανίχνευσης και απόκρισης απειλών της IBM συνεργάζονται με το Palo Alto Networks Cortex XSIAM για ένα προηγμένο Security Operations Center (SOC).

IBM Consulting & Palo Alto Networks κυβερνοασφάλεια

Η υπηρεσία παρέχει παρακολούθηση “24 στα 7”, έρευνα, αυτοματοποιημένη αποκατάσταση και βελτίωση πληροφοριών απειλών. Η IBM εκπαιδεύει τις ομάδες πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης και παράδοσης για το Cortex XSIAM, προκειμένου να επιταχυνθεί η επιτυχία των πελατών.

Διαβάστε επίσης: Northpole: Το συναρπαστικό AI chip που ανακαλύφθηκε από το IBM

Πηγή: newsroom.ibm.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS