ΑρχικήUpdatesChatGPT: Φωνητική Λειτουργία Τώρα Δωρεάν

ChatGPT: Φωνητική Λειτουργία Τώρα Δωρεάν

Η λειτουργία φωνής του ChatGPT είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες δωρεάν. Σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), η OpenAI ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να πατήσουν το εικονίδιο των ακουστικών για να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να μιλήσουν με το ChatGPT στην κινητή εφαρμογή, καθώς και να λάβουν μια ακουστική απάντηση.

Δείτε επίσης: ChatGPT Code Interpreter: Ο Δούρειος Ίππος των Hacker

Η OpenAI κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας και εικόνες ως ερωτήματα για το ChatGPT τον Σεπτέμβριο, αλλά τότε την είχε καταστήσει διαθέσιμη μόνο για την επι-πληρωμή έκδοση.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς το προσωπικό της OpenAI αντιμετωπίζει την ξαφνική απομάκρυνση του CEO της και τις δύσκολες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του. Η επίδειξη που περιλαμβάνεται στην ανάρτηση της OpenAI στο X αστειεύεται ακόμα και για τον επερχόμενο διακανονισμό, ο οποίος είχει ξεδιπλωθεί αργά το βράδυ τις τελευταίες μέρες.

Στο παράδειγμα, κάποιος ρωτά το ChatGPT, “Ήταν μια μεγάλη νύχτα για την ομάδα, και πεινάμε. Πόσες πίτσες 16 ιντσών θα έπρεπε να παραγγείλω για 778 άτομα;” Η OpenAI έχει περίπου τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων, οι περισσότεροι εκ των οποίων απειλούν να παραιτηθούν εάν δεν παραιτηθεί ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το διοικητικό συμβούλιο της OpenAI απέλυσε τον συνιδρυτή και CEO Sam Altman αφού τα μέλη του διαπίστωσαν ότι “δεν ήταν συνεπής στις επικοινωνίες του με το συμβούλιο.” Από τότε, ο CEO της Microsoft Satya Nadella έχει προσκαλέσει τον Altman και τα μέλη της ομάδας του να ξεκινήσουν μια νέα διαίρεση στον τεχνολογικό γίγαντα, αλλά ο Altman μπορεί να επιστρέψει στην OpenAI.

Δείτε ακόμα: OpenAI: Οι διακοπές λειτουργίας του ChatGPT οφείλονταν σε επίθεση DDoS

Ο πρώην πρόεδρος της OpenAI, Greg Brockman, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την απομάκρυνση του Altman, αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της OpenAI στο X, δηλώνοντας: «Δοκιμάστε το. Αλλάζει εντελώς την εμπειρία με το ChatGPT.» Ο Brockman είναι επίσης ανοιχτός στο να επιστρέψει στην OpenAI, σύμφωνα με την αναφορά του The Verge.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS