ΑρχικήHow ToΛειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η...

Λειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι ασφαλή

Λειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι ασφαλή!

Το Apple iOS 17 είναι εδώ και είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη σε όλους τους χρήστες Apple iPhone μέχρι τη σειρά iPhone XS. Η λίστα χαρακτηριστικών για το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα iPhone είναι τεράστια και τα περισσότερα από αυτά είναι πρακτικά και λειτουργικά από την πλευρά των χρηστών.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το NameDrop στο iPhone

iPhone Check-in
Λειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι ασφαλή

Μεταξύ όλων των λειτουργιών, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που στοχεύει στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ασφάλειας των χρηστών και στην ειδοποίηση των αγαπημένων τους ότι είναι ασφαλείς και έφτασαν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Το χαρακτηριστικό για το οποίο μιλάμε είναι το νέο Check-in στο iOS 17.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Standby mode στο iPhone

Αναρωτιέστε πώς λειτουργεί το χαρακτηριστικό και πώς να ξεκινήσετε με αυτό για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας έχουν φτάσει στον προορισμό με ασφάλεια; Συνέχισε να διαβάζεις:

Πώς λειτουργεί η δυνατότητα Check In σε iPhone

Σύμφωνα με την Apple, το Check In στο iPhone ειδοποιεί αυτόματα έναν φίλο ή την οικογένεια ότι το iPhone σας έφτασε στην καθορισμένη τοποθεσία. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν τις λεπτομέρειες που θέλουν να μοιραστούν με άλλους χρήστες για να τις δουν σε περίπτωση που το Check In παραμείνει ημιτελές.

Ομοίως, εάν ένας φίλος σας στείλει ένα Check In αλλά το iPhone του δεν έχει φτάσει όπως αναμένεται, μπορείτε να δείτε την τοποθεσία του, το ποσοστό μπαταρίας, το σήμα κινητής τηλεφωνίας και πολλά άλλα.

Λειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι ασφαλή

Πώς να ξεκινήσετε με το Check In στο iPhone

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Messages στο iPhone σας
  • Πατήστε το κουμπί Compose στο επάνω μέρος της οθόνης
  • Επιλέξτε Προσθήκη παραλήπτη και επιλέξτε μια νέα ή υπάρχουσα συνομιλία
  • Πατήστε το κουμπί Apps και μετά πατήστε More
  • Επιλέξτε την επιλογή Check In και Tap Edit
  • Τώρα, προσαρμόστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις
  • Όταν φτάνω: Προσδιορίστε τον προορισμό σας, πώς ταξιδεύετε (οδήγηση, συγκοινωνία ή περπάτημα) και προσθέστε επιπλέον χρόνο εάν χρειάζεται. Το Check In παρακολουθεί το ταξίδι σας και ειδοποιεί τον φίλο σας εάν το iPhone σας δεν προχωρά για μεγάλο χρονικό διάστημα ή εάν δεν φτάσει στον προορισμό σας όπως αναμένεται.
  • Μετά από ένα χρονόμετρο: Καθορίστε μια χρονική περίοδο—για παράδειγμα, εάν συναντάτε κάποιον νέο. Εάν δεν τερματίσετε το Check In πριν από την ώρα που έχετε ορίσει, το Check In ειδοποιεί τον φίλο σας.
  • Πατήστε το κουμπί Send
  • Το check in ολοκληρώθηκε τώρα. Μετά από αυτό, μόλις φτάσετε στον προορισμό, το Check In ολοκληρώνεται αυτόματα και ειδοποιεί τους φίλους και την οικογένειά σας.
  • Εάν το iPhone σας δεν φτάσει στον προορισμό σας ή δεν ακυρώσετε το Check In και δεν απαντήσετε στα μηνύματα Check In, οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του iPhone σας θα σταλούν στον φίλο σας.

Σημείωση: Εάν ξεκινήσετε ένα Check In και, στη συνέχεια, χάσετε την υπηρεσία ή το iPhone σας απενεργοποιηθεί, ο παραλήπτης Check In ενδέχεται να λάβει μια καθυστερημένη ή έγκαιρη ειδοποίηση και να έχει την επιλογή να δει τις λεπτομέρειες του iPhone που μοιραστήκατε μαζί του.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS