ΑρχικήUpdatesApple Podcasts: Οι δημιουργοί θα βλέπουν ποιοι πληρώνουν για τα show τους

Apple Podcasts: Οι δημιουργοί θα βλέπουν ποιοι πληρώνουν για τα show τους

Το Apple Podcasts app παρουσιάζει σήμερα τρεις νέες ενημερώσεις για τους παραγωγούς podcast, συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα αναλυτικών στατιστικών για τις συνδρομές.

Το Apple Podcasts app υποστηρίζει περιεχόμενο με πληρωμή εδώ και μερικά χρόνια. Από σήμερα, οι δημιουργοί μπορούν να διερευνήσουν δεδομένα σχετικά με τις συνδρομές, όπως “πόσοι ακροατές ξεκίνησαν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, πόσες πληρωμένες συνδρομές υπάρχουν, το ποσοστό των ακροατών που μετατρέπονται από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο σε πληρωμένη συνδρομή και τα εκτιμώμενα έσοδα που προκύπτουν από τις συνδρομές τους.”

Οι δημιουργοί podcast μπορούν να προβάλλουν δεδομένα βάσει περιόδων ημερομηνιών, χωρών και περιφερειών, καθώς και μηνιαίων έναντι ετήσιων συνδρομητών που πληρώνουν. Η Apple παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του πίνακα αναλυτικών στοιχείων εδώ.

Η Apple προσθέτει επίσης πέντε νέους συνεργάτες στο σύστημα Delegated Delivery για Podcasts: Audiomeans, Captivate, Podbean, Podspace και Transistor. Αυτό θα φέρει το συνολικό αριθμό των συνεργατών σε εννέα πριν το τέλος του έτους, και η υποστήριξη του Podbean θα είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Το Apple Podcasts συνεργάζεται επίσης με την πλατφόρμα μάρκετινγκ Linkfire καθώς επεκτείνεται στα εργαλεία που αφορούν τα podcast αυτό το φθινόπωρο.

“Χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του Linkfire Insights, οι δημιουργοί θα μπορούν να μετρούν την αφοσίωση των χρηστών σε πραγματικό χρόνο με αυτούς τους συνδέσμους και τις σελίδες, συμπεριλαμβανομένων των ανώνυμων επισκέψεων και των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων”, λέει η Apple. “Καθώς οι ακροατές χρησιμοποιούν αυτές τις σελίδες για πρόσβαση στα Apple Podcasts, οι δημιουργοί μπορούν να δουν ολοκαίνουργια engagement insights, συμπεριλαμβανομένου του εάν ένας ακροατής έχει παίξει ένα επεισόδιο ή έχει παρακολουθήσει μια εκπομπή στο Apple Podcasts.”

Μια σελίδα εγγραφής για την ειδοποίηση για την κυκλοφορία των Podcasts μέσω του Linkfire είναι διαθέσιμη εδώ. Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση για τους podcasters από το Apple Podcasts εδώ.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS