ΑρχικήinetΗ LG πουλάει τώρα αυτή την παράξενη τηλεόραση σε βαλίτσα

Η LG πουλάει τώρα αυτή την παράξενη τηλεόραση σε βαλίτσα

LG StandbyME Go

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι: Η LG φέρνει το ιδιόρρυθμο, μοναδικό στο είδος του StanbyME Go στις Ηνωμένες Πολιτείες αργότερα αυτό το μήνα για 999,99 δολάρια. Εάν χάσατε τη διεθνή κυκλοφορία του, η οποία πέρασε κάτω από το ραντάρ για πολλούς, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω: το StanbyME Go είναι μια τηλεόραση LCD 27 ιντσών 1080p που στεγάζεται σε μια μεγάλη βαλίτσα που περιέχει επίσης μια ενσωματωμένη μπαταρία και ηχεία 20 watt.

Δείτε επίσης: Η LG Electronics σχεδιάζει μεγάλες επενδύσεις

Η ιδέα είναι ότι αυτό το πράγμα μπορεί να αποτελέσει μια φορητή λύση ψυχαγωγίας είτε βρίσκεστε σε πικνίκ, είτε σε οικογενειακές διακοπές, είτε απλά αράζετε στην πίσω αυλή. Ίσως το πάρετε μαζί σας για να παίζετε με όλους τους φίλους σας κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας και την τρίωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του StanbyME Go.

Η οθόνη του “μπορεί να περιστρέφεται και να γέρνει ενώ βρίσκεται σε οριζόντιο και κατακόρυφο προσανατολισμό και σε επιτραπέζια λειτουργία”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της LG. Αν αναρωτιέστε γιατί θα θέλατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε το StanbyME Go σε επιτραπέζια λειτουργία, προφανώς υπάρχουν κάποια παιχνίδια βελτιστοποιημένα για την οθόνη αφής της συσκευής.

Δεδομένου ότι τεχνικά πρόκειται για μια τηλεόραση – μια πολύ παράξενη τηλεόραση, αλλά μια τηλεόραση παρ’ όλα αυτά – τρέχει το λογισμικό webOS της LG, έτσι ώστε να έχετε την πλήρη σειρά εφαρμογών streaming που θα περιμένατε. Μπορείτε να την ελέγχετε μέσω της οθόνης αφής, ενός παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου (το οποίο έχει τη δική του θέση στη βαλίτσα) ή μέσω φωνητικού ελέγχου.

Η LG λέει ότι το StanbyME Go “υποστηρίζει επίσης AirPlay και κατοπτρισμό οθόνης συμβατό με συσκευές iOS και Android, Bluetooth και Wi-Fi”. Αλλά φαντάζομαι ότι, αν δεν το σέρνετε στην τοπική καφετέρια ή στο κατάστρωμα, θα βασίζεστε πολύ στη σύνδεση hotspot του τηλεφώνου σας για να συνεχίσετε τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ταινίες.

Πρόταση: AirPlay: Η LG το φέρνει στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων

Αυτή η φορητή τηλεόραση 27 ιντσών ισχυρίζεται επίσης ότι προσφέρει Dolby Vision και εικονικό ήχο Dolby Atmos από τα τέσσερα ηχεία της. Η εταιρεία δεν αναφέρει αριθμούς μέγιστης φωτεινότητας, και υποθέτω ότι θα ήταν ούτως ή άλλως αρκετά μετριοπαθείς, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφημιζόμενη τρίωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του StanbyME Go. Αλλά αν το παίρνετε μαζί σας για κάμπινγκ, υποθέτω ότι μπορείτε πάντα να το κρατάτε φορτισμένο με το αυτοκίνητό σας. Απλά αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στο αεροδρόμιο αν πετάξετε με αυτό το gadget: η TSA πιθανότατα θα έχει κάποιες ερωτήσεις.

LG StandbyME Go

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της LG, το StanbyME Go διαθέτει μια λειτουργία εικόνας εξωτερικού χώρου για να είναι ορατό στο φως του ήλιου. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία ακόμα πιο γρήγορα. Υπάρχουν επίσης οκτώ θέματα “όπως ένα ζεστό τζάκι που τσουρουφλίζει ή μια σκηνή στην παραλία με τον ήχο των κυμάτων που σκάνε”.

Θα εξακολουθούσα να συνιστώ στους περισσότερους να προτιμήσουν μία από τις διάσημες τηλεοράσεις OLED της LG έναντι αυτού του πράγματος; Ω, οπωσδήποτε. Αλλά αυτές δεν είναι σχεδόν τόσο περίεργες ή αντισυμβατικές όσο μια τηλεόραση σε βαλίτσα. Πάω στοίχημα ότι κάποιοι από τους φίλους σας έχουν ήδη μια OLED, αλλά όταν φέρετε αυτό το πράγμα στο σαλόνι τους, θα είναι μια νέα εμπειρία για όλους. Απλά θα πρέπει να περιμένετε τις κριτικές για να διαπιστώσετε αν είναι όντως μια ευχάριστη εμπειρία.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το πραγματικά παράξενο προϊόν στα καταστήματα λιανικής πώλησης: Η LG σχεδιάζει να το πουλήσει αποκλειστικά μέσω της δικής της ιστοσελίδας, με τις παραγγελίες να αποστέλλονται στα τέλη Αυγούστου. Αν κάνετε προπαραγγελία στο κοντινό μέλλον, η εταιρεία θα σας πετάξει μέσα το ηχείο Bluetooth Xboom 360, το οποίο κανονικά αποτιμάται στα 249 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Η LG κυκλοφορεί το νέο “SuperSlim Gram” laptop

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS