ΑρχικήUpdatesΟ Microsoft Edge αναβαθμίζει τον ενσωματωμένο Cloudflare VPN με 5 GB data

Ο Microsoft Edge αναβαθμίζει τον ενσωματωμένο Cloudflare VPN με 5 GB data

Το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft βελτίωσε τη λειτουργία “Edge Secure Network”, η οποία προσφέρει τώρα 5 GB δεδομένων, αυξάνοντας σημαντικά από το 1 GB που προσφερόταν προηγουμένως.

Microsoft Edge

Το ασφαλές δίκτυο Edge χρησιμοποιεί το routing της Cloudflare για την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο και την ασφάλεια των δεδομένων σας από διαδικτυακές απειλές, όπως απόπειρες παραβίασης.

Για να χρησιμοποιήσουν το ασφαλές δίκτυο Edge, οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν με το λογαριασμό τους στη Microsoft – μια απαίτηση για την παρακολούθηση της μηνιαίας χρήσης δεδομένων του ασφαλούς δικτύου. Αυτή η παρακολούθηση είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή της δωρεάν υπηρεσίας των 5 GB και τον προσδιορισμό του πότε εξαντλείται το όριο δεδομένων.

Είναι σημαντικό ότι η Microsoft διασφαλίζει ότι η ταυτότητα του λογαριασμού Microsoft του χρήστη δεν κοινοποιείται στον πάροχο υπηρεσιών (Cloudflare) κατά τη διάρκεια μιας σύνδεσης σε ασφαλές δίκτυο.

Κατά την εγγραφή στον Microsoft Edge με λογαριασμό Microsoft, θα ενεργοποιηθεί επίσης ο συγχρονισμός, καθιστώντας τα δεδομένα περιήγησης προσβάσιμα σε όλες τις υπογεγραμμένες εκδόσεις του Microsoft Edge. Αυτός ο συγχρονισμός περιλαμβάνει το ιστορικό περιήγησης, τα αγαπημένα, τις ρυθμίσεις, τα δεδομένα συμπλήρωσης φορμών, τους κωδικούς πρόσβασης, τις επεκτάσεις, τις ανοικτές καρτέλες και τις συλλογές.

Δείτε επίσης: «Edge for Gamers»: Ο Microsoft Edge αποκτά νέα λειτουργία

Το Edge Secure Network  βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και τώρα αρχίζει να επεκτείνεται σε περισσότερους χρήστες στη σταθερή έκδοση του Edge.

Λειτουργεί δρομολογώντας την κυκλοφορία σας μέσω ενός encrypted tunnel, δημιουργώντας μια ασφαλή σύνδεση. Ως αποτέλεσμα, όλες οι διευθύνσεις URL, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξυπηρετούνται μέσω μιας μη ασφαλούς σύνδεσης HTTP, προσπελαύνονται με ασφάλεια, καθιστώντας πιο δύσκολο για τους επιτιθέμενους να αποκτήσουν τα δεδομένα περιήγησης.

Παρόλο που το Secure Network του Edge δεν μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις λειτουργίες VPN, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους torrent που έχουν αποκλειστεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS