ΑρχικήgamingBloodborne: Νέα ανακάλυψη φαίνεται να το καθιστά playable σε PC

Bloodborne: Νέα ανακάλυψη φαίνεται να το καθιστά playable σε PC

Bloodborne

Ο modder, streamer και συνάδελφος του Αυστραλού Lance McDonald επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ξέρουμε μέσα μας ότι είναι αλήθεια, ακόμα κι αν δεν έχει τη μορφή που θα θέλαμε: ότι κάπου, το εμβληματικό αποκλειστικό PS4 Bloodborne είναι playable στο PC.

Δείτε επίσης: Diablo 4: Οι προγραμματιστές λένε οι Druid είναι η πιο ισχυρή class

Ο McDonald έκανε μια ανακάλυψη που βρισκόταν σε κοινή θέα εδώ και χρόνια. Ο Marcos Domenech, ένας καλλιτέχνης περιβάλλοντος στη FromSoftware (ο οποίος εργάστηκε στο Elden Ring και στο επερχόμενο Armored Core VI: Fires of Rubicon), φαίνεται ότι προσέφερε μια εικόνα στο Bloodborne Fandom Wiki, συγκεκριμένα, το Oil Urn Pot.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές ικανότητες που ξεπερνούν κατά πολύ τη δική μας αντίληψη, ο McDonald διαπίστωσε ότι αυτό το στιγμιότυπο τραβήχτηκε από μια έκδοση λιανικής πώλησης του παιχνιδιού και όχι στην έκδοση που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξή του. Ο ίδιος περιγράφει αυτή τη διαδικασία, δηλώνοντας:

“Οι περισσότεροι καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν το PC build του Bloodborne για τη δουλειά τους, αλλά τα screenshots του Marcos έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας την πραγματική πλήρη έκδοση λιανικής του παιχνιδιού που τρέχει στα Windows, όχι στο πρώιμο build της εποχής του “project beast” (μπορείτε να το καταλάβετε από το εικονίδιο φόρτωσης στη γωνία)”.

Πρόταση:Death Stranding: Δωρεάν στο Epic Games Store

Ορισμένοι fans αμφισβήτησαν τη λογική του McDonald, αλλά ο καλλιτέχνης που ανέβασε τις εικόνες, στο Bloodborne Fandom wiki, το έκανε πριν από χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η έκδοση για PC υπήρχε εδώ και χρόνια, αλλά για κάποιο λόγο η Sony δεν την κυκλοφόρησε ποτέ.

Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας τις υπόλοιπες εργασίες του McDonald στο παραπάνω Tweet– είναι αρκετά συναρπαστικό υλικό. Ως γνωστόν, ο McDonald κατάφερε προηγουμένως να κάνει το P.T., την μη playable εμπειρία τρόμου του Kojima, να τρέξει σε ένα μη τροποποιημένο PS5 και ακόμη να κάνει το Bloodborne να τρέχει στα 60fps σε ένα τροποποιημένο PS4, μεταξύ άλλων διαφόρων κατορθωμάτων τεχνικής δεξιοτεχνίας.

Διαβάστε επίσης:Destiny 2: Νέες αναβαθμίσεις στις εχθρικές ασπίδες

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS