ΑρχικήUpdatesΤο iOS 16.4 φέρνει φωνητική απομόνωση σε τηλεφωνικές κλήσεις

Το iOS 16.4 φέρνει φωνητική απομόνωση σε τηλεφωνικές κλήσεις

Η ενημέρωση iOS 16.4 που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό πολύ σύντομα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φωνητική απομόνωση (voice isolation) για τηλεφωνικές κλήσεις, σύμφωνα με ανακοινώσεις της Apple.

iOS 16.4 φωνητική απομόνωση

Η φωνητική απομόνωση είναι σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό και σύμφωνα με την Apple, θα δώσει “προτεραιότητα στη φωνή σας και θα αποκλείει τον θόρυβο του περιβάλλοντος γύρω“. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πιο καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις ώστε να μπορείτε να ακούτε καλύτερα το συνομιλητή σας και να σας ακούει και αυτός.

Δείτε επίσης: iOS 16.4 beta 4: Κυκλοφορεί τώρα στους προγραμματιστές

Μέχρι τώρα, η απομόνωση φωνής ήταν διαθέσιμη για κλήσεις VoIP που χρησιμοποιούν FaceTime, WhatsApp και άλλες εφαρμογές σε συσκευές με iOS 15 ή macOS Monterey ή μεταγενέστερη έκδοση. Στόχος αυτής της λειτουργίας ήταν να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του μικροφώνου κατά τις κλήσεις μειώνοντας το θόρυβο του περιβάλλοντος. Σύντομα, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη και για κλήσεις κινητού τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: Τελικά η Apple είχε δίκιο που «σκότωσε» το iPhone 13 mini;

Σε μια κλήση FaceTime, η φωνητική απομόνωση μπορεί να ενεργοποιηθεί, ενεργοποιώντας το κέντρο ελέγχου, πατώντας την επιλογή Mic Mode και επιλέγοντας το Voice Isolation. Επομένως, η λειτουργία ίσως να ενεργοποιείται με ένα παρόμοιο τρόπο και στις κλήσεις τηλεφώνου.

voice isolation κλήσεις

Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το iPhone θα αποκλείει τους εξωτερικούς ήχους για να εστιάσει στη φωνή σας. Η φωνητική απομόνωση έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου.

Δείτε επίσης: Persona 5: The Phantom X ανακοινώθηκε για iOS και Android

Άλλα χαρακτηριστικά του επερχόμενου iOS 16.4

Το iOS 16.4 θα φέρει πέρα από τη φωνητική απομόνωση και άλλες νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν νέα emoji, Push Notifications για εφαρμογές web, Crash Detection optimizations, διορθώσεις σφαλμάτων για το HomeKit, βελτιώσεις στο Podcasts app, νέο Home App Architecture και πολλά άλλα. Η νέα έκδοση θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στους χρήστες iPhone!

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS