ΑρχικήgamingRocket League 10 season: Τι θα δούμε;

Rocket League 10 season: Τι θα δούμε;

Rocket League

Η 10η season του Rocket League σας προσκαλεί να βάλετε νεκρά όσο ξεκουράζεστε, χαλαρώνετε και μαζεύετε ένα σωρό Items. Απολαύστε ένα ήρεμο Rocket Pass, εξερευνήστε το νέο Oasis Arena Variant, και κάντε μια βόλτα με το θρυλικό Volkswagen Golf II GTI.

Μεγαλώστε το garage σας με το Rocket Pass

Το Volkswagen Golf GTI είναι ένα από τα πολυαγαπημένα και διαχρονικά αυτοκίνητα και έρχεται στο Rocket League μαζί με octane hitbox. Το βασικό αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με το Rocket Pass Premium αλλά οι παίκτες που περνάνε μέσω των Tiers μπορούν να αποκτήσουν το βελτιωμένο Volkswagen Golf GTI RLE! Και τα δύο αυτοκίνητα έρχονται με ένα ρεαλιστικό σετ τροχών για να ολοκληρώσουν το look.

Rocket League: Έρχεται η 10 season. Τι θα δούμε;
Rocket League 10 season: Τι θα δούμε;

Όταν κατασταλάξετε με το νέο σας αμάξι, θα χρειαστείτε και μερικά Items για να ταιριάζουν με αυτό.

Αφήστε στην άκρη την θορυβώδεις μηχανή σας και απαλύνετε τους εξαντλημένους συμπαίκτες σας με τους Tranquil και Serenity ήχους μηχανής. Παρόλα αυτά αν θέλετε να «ταΐσετε» το τέρας μπορείτε να βάλετε το SpotDot αυτοκόλλητο.

Δείτε επίσης: Fortnite: Αναμένεται first-person mode από την επόμενη season

Για παίκτες που κρατάνε τα πάντα σε ισορροπία, η ρεαλιστική Whip κεραία είναι κεντραρισμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αντί για το κλασικό πλαϊνό. Τραβήξτε ενέργεια στο Lotus Bloom Goal Explosion όσο ψάχνετε για ηρεμία, ή αφήστε πίσω σας ίχνος πυγολαμπίδων με το Glister Trail.

Με μία μεγάλη γκάμα από γήινες πινελιές, χρωματιστούς τροχούς, και αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από τα θαύματα της φύσης, το Season 10 Rocket Pass θα σας δώσει καλά vibes κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

Ένα ακατέργαστο διαμάντι

Το Deadeye Canyon δεν δείχνει τόσο νεκρό αυτές τις μέρες. Με την ξαφνική ανάπτυξη χλωρίδας και πανίδας, η κάποια στιγμή έρημος έχει μετατραπεί σε Deadeye Canyon (Oasis).

Το πιο πιθανό είναι να ακούσετε νέο ήχο καθώς εξερευνείτε το φαράγγι. Αυτή είναι η όαση του zensei, που είχε αρχικά γραφτεί για το gameplay trailer της 10ης σεζόν. Ακούστε το πλήρης κομμάτι με το Rocket League Radio ή λάβετε το κάποιες ώρες μετά την κυκλοφορία της σεζόν.

Πρόταση: Counter-Strike 2: Οι φήμες ακούγονται όλο και περισσότερο!

Τα Rewards είναι από μόνα τους ανταμοιβή

Αυτά τα νέα Tournament Rewards θα σου απαλύνουν τα νεύρα μετά από ένα δύσκολο match. Προσθέστε το Scalescore αυτοκόλλητο και βρείτε το δρόμο για την επιτυχία ή σταματήστε για ένα οργανικό σνακ με το Ramen Bowl Topper. Αυτή η σεζόν μπορεί να έχει θέμα την χαλάρωση αλλά μην πάτε μακριά! Κρατηθείτε από την Spaceman κεραία για να είστε πάντα προσγειωμένοι όταν το μυαλό σας κάνει βόλτες.

Από τη στιγμή που αυτή η σεζόν ξεκινάει, τα credits των tournament από τη προηγούμενη σεζόν θα επαναφερθούν. Οι παίκτες που συμμετέχουν σε ανταγωνιστικά τουρνουά κατά την 9 season θα λάβουν ένα All-Star κύπελο σαν ανταμοιβή. Τα credits που δεν καταναλώθηκαν θα μετατραπούν στο μεγαλύτερο level ανταμοιβής που θα μπορέσουν να κερδίσουν οι κάθε παίκτες με βάση την θέση τους στα τουρνουά και το ποσό των credits. Αυτή η αλλαγή θα συμβεί αυτόματα την πρώτη φορά που θα κάνετε log in στο παιχνίδι.

Πίσω στο παιχνίδι

Λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει το πόσο δημοφιλής ήταν μια playlist δείχνοντας «Good», «Great» ή «Amazing». Σε πολλούς δεν άρεσε και έτσι αυτό θα μετατραπεί σε Average Wait Time μετρητή. Από δω και πέρα οι παίκτες θα μπορούν να δουν το μέσο όρο που θα πρέπει να περιμένουν για να μπουν σε ένα match και θα εμφανίζεται στην αναζήτηση match μετά την επιλογή playlist.

Behind the scenes

Τα behind the scenes θα επιστρέψουν με ένα νέο βίντεο. Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως δημιουργούνται οι ήχοι των μηχανών, η ομάδα της Rocket League είναι εδώ για να σας δείξει τον τρόπο. Το επεισόδιο βγαίνει στις 9 Μαρτίου στο επίσημο κανάλι της Rocket League.

Διαβάστε επίσης: Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

 Η 10η season ξεκινάει την Τετάρτη 8, Μαρτίου!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS