ΑρχικήgamingNintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό

Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό

Oι χρήστες του Nintendo Wii U ανέφεραν ένα ανησυχητικό πρόβλημα – οι κονσόλες δεν λειτουργούν αν δεν τις έχει ανοίξει κανείς για καιρό. Το πρόβλημα αυτό έχει χαρακτηριστεί ως “bricking”.

Παρόλο που το Nintendo Switch έχει κυκλοφορήσει και βρίσκεται στα ράφια εδώ και αρκετά χρόνια, υπάρχουν ακόμα μερικοί αποκλειστικοί τίτλοι που μπορούν να βρεθούν μόνο στον προκάτοχό του: το Wii U. Όλοι αυτοί οι κλασικοί ρετρό τίτλοι Virtual Console δεν μπορούν να παιχτούν σε τίποτα άλλο εκτός από το παλιό σας Wii U.

Έχει αναφερθεί ότι ορισμένοι παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιήσει το Wii U για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν σφάλματα συστήματος, συγκεκριμένα το σφάλμα μνήμης 160-0103 στο GamePad. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις κονσόλες δεν είχε τροποποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο, απλά δεν είχαν παίξει οι χρήστες με τις κονσόλες τους πρόσφατα.

Δείτε επίσης: Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό
Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό

Η αλλοίωση που οδηγεί στα σφάλματα φαίνεται να σχετίζεται με το NAND. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κρίθηκε αναποτελεσματική και έτσι κατέστη προφανές ότι μόνο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας NAND της κονσόλας σας θα μπορούσε να αποδειχθεί επιτυχής για τη διάσωση της συσκευής. Δυστυχώς, για να γίνει αυτό είναι μια περίπλοκη διαδικασία βλέποντας ότι η Nintendo έχει τερματίσει την επίσημη υποστήριξή της για τους παίκτες του Wii U. Αυτή η διαφθορά δεν αφήνει στους χρήστες άλλη επιλογή από το να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αν θέλουν να έχουν κάποια πιθανότητα διάσωσης της κονσόλας τους.

Οι επίσημες οδηγίες της Nintendo UK δεν έχουν αποκαταστήσει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στο διαδίκτυο. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο τώρα που η Nintendo δεν προσφέρει πλέον επισκευές για φυσικά σφάλματα ή σφάλματα λογισμικού στην πλατφόρμα της, αφήνοντας τους χρήστες σε δύσκολη θέση όταν προκύπτουν προβλήματα.

Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό
Nintendo Wii U: Εκτός λειτουργίας αν δεν το ανοίξετε καιρό

Δείτε επίσης: Destiny 2 Root of Nightmares: Που μπορείτε να παρακολουθήσετε το raid race

Δυστυχώς, το Nintendo Wii U φαίνεται ότι θα υποστεί σταδιακό θάνατο χωρίς τακτική χρήση. Ως εκ τούτου, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η ενεργοποίηση της συσκευής κάθε τόσο για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα μνήμης του συστήματος στη συνέχεια. Αν και ελπίζουμε σε καλύτερες επιλογές, αυτές φαίνονται απίθανες λόγω της ξεπερασμένης φύσης του.

Καθώς το Nintendo Wii U ωριμάζει, τα πολυάριθμα προβλήματά του έχουν γίνει πιο εμφανή. Η διάρκεια ζωής αυτής της εμβληματικής κονσόλας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά όταν τα 3Ds και τα Wii U eShops κλείσουν τον Μάρτιο του 2023. Αυτό θα αφήσει δυστυχώς τους αφοσιωμένους παίκτες χωρίς την αγαπημένη τους πηγή νοσταλγίας που αποτελεί βασικό στοιχείο για τόσα πολλά χρόνια.

Πηγή: mynintendonews.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS