ΑρχικήinetTwitter: Δίνει ιδιαίτερη σημασία στους σελιδοδείκτες στο iOS

Twitter: Δίνει ιδιαίτερη σημασία στους σελιδοδείκτες στο iOS

Το Twitter εκπληρώνει επιτέλους την υπόσχεσή του, κυκλοφορώντας μια λειτουργία στο iOS που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους tweets με ευκολία. Χρησιμοποιώντας το νέο σχεδιασμό, το κουμπί σελιδοδείκτη είναι πλέον ορατό κάτω από την εκτεταμένη προβολή tweet.

Δείτε επίσης: Το Twitter Blue είναι πλέον διαθέσιμο σε Android στην ίδια τιμή με το iOS

Το Twitter είναι μια απίστευτα ισχυρή πλατφόρμα, όχι μόνο για να συνδέεστε με ανθρώπους αλλά και για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ειδήσεις και τάσεις. Με το ταχύτατο περιβάλλον του, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα όσα θέλετε να διαβάσετε ή να ανατρέξετε αργότερα. Εδώ έρχονται οι σελιδοδείκτες Twitter. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα tweets που θέλετε να ξαναδείτε αργότερα, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για να κάνετε κύλιση στο χρονολόγιό σας ή να αναζητάτε ένα συγκεκριμένο tweet. 

Μέχρι πρόσφατα, έπρεπε να ακολουθήσετε πολλαπλά βήματα για να αποθηκεύσετε ένα tweet – κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης, άνοιγμα της κάρτας κοινής χρήσης και επιλογή του σελιδοδείκτη. Τώρα, όμως, είναι εύκολο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να πατήσετε την επιλογή σελιδοδείκτη ανά πάσα στιγμή κατά την προβολή του tweet σας και ιδού – αποθηκεύτηκε! Πατήστε το νέο κουμπί και αμέσως θα εμφανιστεί ένα πανό στο επάνω μέρος της οθόνης σας που θα γράφει: “Εμφάνιση όλων των σελιδοδεικτών“.

Προς το παρόν, αυτή η λειτουργία είναι ορατή μόνο στην εφαρμογή iOS- ωστόσο, δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν το Twitter επέκτεινε σύντομα τη διαθεσιμότητά της σε χρήστες Android και διαδικτύου.

Δείτε ακόμα: Twitter: Δυσλειτουργικές εφαρμογές τρίτων ενοχλούν τους χρήστες

Αυτόν τον μήνα, ο Elon Musk εγγυήθηκε ότι το κουμπί σελιδοδείκτη θα συμπεριληφθεί στη λεπτομερή προβολή του tweet. Μετά από μεγάλη αναμονή, το προϊόν κυκλοφορεί τώρα για τους χρήστες iOS. Μέχρι τώρα, το κουμπί “Μου αρέσει”, έχει γίνει ένα εργαλείο για πολλά άτομα που θέλουν να αποθηκεύουν και να ανατρέχουν σε tweets, χωρίς την ταλαιπωρία του χειροκίνητου σελιδοδείκτη. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η νέα τοποθέτηση του κουμπιού θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τη διαφορά.

Με την εισαγωγή του Twitter Blue για χρήστες Android, μπορείτε πλέον να οργανώσετε τους σελιδοδείκτες σας σε φακέλους για μεγαλύτερη σαφήνεια! Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα επωφελής εάν είστε ήδη συνδρομητής του Twitter Blue. Για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την πλοήγηση, το Twitter ενημέρωσε πρόσφατα την εφαρμογή του για Android έτσι ώστε οι δύο επιλογές χρονολογίου να εμφανίζονται δίπλα-δίπλα σε ξεχωριστές καρτέλες. Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσημα το χρονοδιάγραμμα “Για εσάς” και το χρονοδιάγραμμα “Ακολουθώντας” στις συσκευές iOS.

Δείτε επίσης: Twitter: Το ‘Verification For Organisations’ Feature έρχεται σύντομα!

Ακόμη και όταν κλείνατε την καρτέλα, το Twitter θα θυμόταν τις προτιμήσεις σας στο χρονολόγιο σε εκείνο το σημείο. Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε την καρτέλα “Ακολουθώντας” και ανοίγετε το Twitter σε νέο παράθυρο μετά το κλείσιμό του, τότε το χρονολόγιό σας με όλους όσους ακολουθείτε θα εμφανίζεται εξ ορισμού. Προφανώς, η εταιρεία έχει μεταμορφώσει τη διάταξή της έτσι ώστε αν επαναφορτώσετε ή ανοίξετε το Twitter σε νέα καρτέλα, η ροή “Για εσάς” θα εμφανίζεται εξ ορισμού.

Χθες το βράδυ, η εταιρεία προχώρησε σε νέες τροποποιήσεις στους όρους του API της, καταστέλλοντας ουσιαστικά τις εξωτερικές εφαρμογές. Ως εκ τούτου, γνωστές εφαρμογές όπως το Twitterrific έχουν αρχίσει να αφαιρούν τις εφαρμογές τους από τα καταστήματα εφαρμογών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS