ΑρχικήgamingHogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy θα έχει πολλά διαφορετικά graphics modes όπως αποκαλύφθηκε από τη Warner Bros. Games.

Αν είστε οπαδός του Harry Potter και περιμένατε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy, τότε θα χαρείτε να ακούσετε ότι οι λειτουργίες γραφικών του παιχνιδιού για το PlayStation 5 και το Xbox Series X/S έχουν περιγραφεί λεπτομερώς.

Η Warner Bros. Games μόλις αποκάλυψε τα καταπληκτικά modes γραφικών που είναι προσβάσιμα στις εκδόσεις PlayStation 5 και Xbox Series X/S του Hogwarts Legacy – κάνοντάς το έναν τίτλο που πρέπει να έχει κάθε λάτρης του παιχνιδιού!

Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes
Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Η Portkey Games ανακοίνωσε στον ιστότοπο υποστήριξής της ότι οι εκδόσεις του Hogwarts Legacy για κονσόλες νέας γενιάς θα διαθέτουν πολλαπλά graphics modes, συμπεριλαμβανομένων των Fidelity και Performance. Η πρώτη προσφέρει εκπληκτικά 30 fps, ενώ η Performance στοχεύει στα εντυπωσιακά 60 fps!

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Είναι πλέον το Best Selling Game στο Steam

Επιπλέον, οι παίκτες με τηλεοράσεις που υποστηρίζουν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από graphics modes.

Η Warner έκανε επίσης γνωστές τις προδιαγραφές του PC για το παιχνίδι, το οποίο χρειάζεται κορυφαίο hardware για βέλτιστες επιδόσεις και απαιτεί τουλάχιστον 85GB αποθηκευτικού χώρου.

Μετά από πολλές αναβολές, οι φίλοι του Harry Potter χαίρονται: το Hogwarts Legacy έρχεται επιτέλους για PS5, Xbox Series X/S και PC στις 10 Φεβρουαρίου 2023! Αμέσως μετά, θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους PlayStation 4 και Xbox One στις 4 Απριλίου. Τέλος, οι παίκτες του Nintendo Switch μπορούν να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους στις 25 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Δημιουργήθηκε από την Avalanche Software (Disney Infinity), το Hogwarts Legacy είναι ένα συναρπαστικό RPG open world που μεταφέρει τους παίκτες μακριά από τα όρια του Hogwarts σε γνωστές και άγνωστες τοποθεσίες. Οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν ένα γοητευτικό, αλλά και επικίνδυνο ταξίδι, καθώς θα ζουν το άγραφο πεπρωμένο τους προκειμένου να αποκαλύψουν τα μυστηριώδη μυστικά του μαγικού κόσμου.

Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes
Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Έρχεται σύντομα σε PC, PS4, PS5 και Xbox!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Warner ανακοίνωσε το καστ των ηθοποιών για το επερχόμενο παιχνίδι της – και ο Simon Pegg ήταν ανάμεσά τους! Θα υποδυθεί τον διευθυντή Phineas Nigellus Black. Παρά τον ενθουσιασμό που περιβάλλει το Hogwarts Legacy, τα πρόσφατα τρανσφοβικά σχόλια της JK Rowling έχουν ρίξει μια σκιά διαμάχης πάνω από το παιχνίδι.

Ο Sebastian Croft (Love, Death & Robots, Heartstopper) και η Amelia Gething (The Amelia Gething Complex, Emily) εκφράζουν τις δύο επιλογές avatar που μπορεί να επιλέξει ο παίκτης για να φτιάξει τον δικό του προσαρμοσμένο μάγο ή μάγισσα στο παιχνίδι.

Πηγή: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS