ΑρχικήgamingΗ Acer ενημερώνει τη γκάμα των gaming laptop για το 2023

Η Acer ενημερώνει τη γκάμα των gaming laptop για το 2023

Το brand Nitro της Acer θεωρείται εδώ και καιρό ο “μικρότερος αδελφός” της πιο ισχυρής σειράς Predator. Αυτό το ζήτημα είναι κάτι που η ίδια η Acer προσπαθεί να επιλύσει δίνοντας έμφαση σε μια ξεχωριστή ταυτότητα και διακρίνοντάς το περαιτέρω από άλλα μεγαλύτερα μοντέλα. Με το Nitro, θα αποκτήσετε σύγχρονη τεχνολογία χωρίς να βγείτε εκτός budget, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται κάτι νέο αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα πολυτελές gaming laptop.



Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε το remake του Resident Evil 4

Τα Nitro laptop θα χάσουν αυτή την περίεργη ονοματοδοσία με τους περιττούς αριθμούς στη περιγραφή του και θα χαρακτηρίζονται βάση τα μεγέθη της οθόνης τους, όπως και τα άλλα προϊόντα της Acer που έχουν μετονομαστεί εκ νέου. Έτσι, τώρα θα τα βρείτε με τις ονομασίες Nitro 16 και Nitro 17 στο CES (Consumer Electronics Show), καθένα από τα οποία διαθέτει οθόνη 16 και 17.3 ιντσών αντίστοιχα.
Το στυλ, εκτός από τους πίσω ανεμιστήρες εξαγωγής αέρα από την προηγούμενη γενιά, δεν έχει αλλάξει πολύ.
Εξακολουθεί να έχει αυτή τη μινιμαλιστική εμφάνιση που θυμίζει Razer.
Αυτό είναι στην πραγματικότητα καλό, αφού δεν χρειάζεται να το σηκώνεται λίγο από πίσω για να το κάνετε να φαίνεται πιο brutal μπροστά στους φίλους σας στα LAN-πάρτυ.

Nitro Specs
Με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7 13ης γενιάς της επιλογής σας, η μνήμη RAM έως 32GB θα περιλαμβάνεται και στις δύο συσκευές (laptop) της Acer.
Θα είναι συμβατές με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4000 series, η οποία θα σας επιτρέψει να αλλάζετε από ενσωματωμένα σε διακριτά γραφικά χωρίς restart.
Και οι δύο θα περιλαμβάνουν και ένα πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό τεσσάρων ζωνών, ώστε να είναι πιο cool και να εκφράσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη μοναδικότητά σας στις επιλογές φωτισμού.

Με ένα ειδικό πλήκτρο, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο NitroSense UI, με το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις θερμοκρασίες όταν τα πράγματα ζορίζονται.
Θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατι η Acer έχει δώσει υποσχέσεις ότι τα καινούργια gaming laptop θα σηκώνουν πολύ πιο εύκολα τα βαριά παιχνίδια.
Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα θα έχετε θύρες: HDMI 2.1, microSD, δύο power delivery θύρες Thunderbolt 4 και τρεις USB 3.2 Gen 2.

Δείτε επίσης: Η τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning στην gaming σκηνή

acer gaming laptop 2023 Nitro Predator

Τα Predators, τα δύο νέα μοντέλα Helios θα διατίθενται με οθόνη 16 ή 18 ιντσών. Και τα δύο έχουν υποστεί τον δικό τους minimal, πιο επαγγελματικό επανασχεδιασμό και έρχονται με την επιλογή ενός επεξεργαστή Intel Core i7 ή i9 13ης γενιάς σε συνδυασμό με μια Nvidia GPU GeForce RTX 4000 series.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μνήμη RAM έως 32 GB και αποθηκευτικό χώρο έως 2 TB, αλλά υπάρχουν και άλλες, λιγότερο ακριβές επιλογές.

Τρομερή προσθήκη είναι το ζευγάρι ανταλλακτικών για καλύμματα στους ανεμιστήρες εξαγωγής αέρα στο πίσω μέρος του laptop.
Αυτά, όπως μας είπαν, μπορούν να βαφτούν ή να κάνετε customize με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε.

Η κυκλοφορία των gaming laptop της Acer
Και τα δύο Nitro κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ τον Μάιο, με τιμές που ξεκινούν από 1.200 δολάρια και θα αυξάνεται αναλόγως τις αναβαθμίσεις που θα θέλετε να κάνετε.

Το Helios των 16 ιντσών θα φτάσουν λίγο νωρίτερα, τον Μάρτιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.650 δολάρια, ενώ το μοντέλο των 18 ιντσών δεν θα φτάσει πριν από τον Απρίλιο, με το vanilla-μοντέλο να κοστίζει 1.700 δολάρια.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS